Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wxik

CZUĆ SIĘ NIKIM

Polecane posty

Gość wxik

Potrzebuje pomocy, już nie bardzo wiem co jest ze mną nie tak. Jestem na 5 roku studiów mgr. Studiuję zaocznie, od czerwca szukam pracy, minęło już 5 miesięcy, a ja ciągle jestem bezrobotna, mimo, iz wysyłam około 8 CV tygodniowo, i to nie byle jakich, profesjonalnych. Czuje się w związku z tym beznadziejnie, właściwie kompletnym zerem, bo nie zarabiam, nie mogę sobie nic kupić, żadnych ubrań, nie mogę zapisać się na żadne kursy, aby podwyższyć swoje kwalifikacje, dziennie płaczę nad sobą. Dodatkowo już 8 lat jestem chora na bulimię i staram się z sobą walczyć, bo za dwa lata mam brać ślub, potem będę planowała dziecko, a ja już płaczę, że będę miała problemy z doniesieniem dziecka, bo jestem strasznie osłabiona, bolą mnie wszystkie stawy, a dziecko weźmie z mojego organizmu moje witaminy i nie wiem jak ja utrzymam na swoich nogach dziecko, walczę z sobą, ale i tak jest ciężko. Kolejnym problemem jest mój partner, ma pogłupiałego brata, który za niedługo będzie miał kawalerski wieczór, na który jego koledzy zamówią dziwkę, ja tak bardzo nie chcę aby mój partner patrzał na gołą cudzą babę, myślałam że są jakieś ograniczenia będąc w związku, ale sie myliłam. Jeżeli on będzie patrzał na nagie ciała to do czego ja mu jestem potrzebna, jak ja sie mam czuć?? bo wtym momencie znowu czuje sie zerem, i dziennie płaczę, nie moge juz sobie z tymi dołami poradzić. POMOCY :(

Gość bagno
smutne :/