Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bipolarna

Puszysta dla sponsora

Polecane posty

Gość puch
Bipolarna odpisze Ci tylko na GG, nie doczytałeś?

Gość ooooooooooohahahahaha
Bipolarna nie umawia się z tumanami, nie czytałeś?

Zabawne jest jeszcze to, że nie ma tu ani poważnych ani prawdziwych Facetów. jeśli jest forum o szybkich numerkach...proszę bardzo 1000 i więcej stron. Jeśli ktoś szuka na poważnie...cisza.

Gość ile masz wzrostu
??????

Gość krokodyl spaw
Bo poważni i prawdziwi faceci nie muszą płacić za sex. Poza tym dla większości puszyste nie jest sexy. I jeszcze wymagasz sponsoringu i nie tylko sexu. Jak facet ma za coś zapłacić to po prostu za sex. A jak chce czegoś więcej jak sex to wchodzi w normalne relacje/związek z kobietą gdzie nie musi płacić za sex.

Gość sponsor 2010
eeee ja tam wolę pulchne 17 stki zużyte kapcie to... noszę tylko na stopach.

Gość krokodyl spaw
Bo teraz nie ma sezonu na wieloryby

Ironia nie na miejscu i mało zabawna. Po co sie wypowiadać na forum, jak nie ma sie nic sensownego do powiedzenia?

Gość hose armado
baleron wszystko przyjmie

Panowie, jeśłi niemacie nic sensownego do napisania, to dajcie spokój...alo poszukajcie tematu forum dla mniej rozgarniętych.

Gość hose armado
sponsoring wielorybów jest wystarczająco rozgarnięty

Gość xaxaxax
DO WSZYSTKICH ZJEBANYCH LASEK JAK I WSZYSTKICH POJEBOW I NIEDOROZWOJOW I FACETOW O TAK NISKIEJ WARTOSCI ZE NIE POTRAFIA ZAINTERESOWAC KOBIETY I KTORZY SA GOTOWI PLACIC ZA SEX qrwa czy tak ciezko umowic sie z laska na 3 spotkanie i wziasc ja do lozka a pozniej miec ja za darmo? dlaczego coraz wiecej niedorozwojow u nas? no zjebanym laskom sie nie dziwie jak sie kurwi to przy okazji woli wziasc kase od zjebow zamiast sie kurwic za darmo , kurwa zjeby to przez was samych jestescie niezdolni do poderwania laski a laski przez was sie kurwia za kase zacznijcie poznawac laski normalnie przeciez to jest straszne placic za sex jeszcze laskom ktorych w ogole normalny facet by sie nie tknal, albo w ooel skonczcie z soba bo szkoda mi was nieudacznicy

Gość krokodyl spaw
kolego/koleżanko jak bardzo mamy podobne poglądy(kilka postów wyżej). niestety teraz jest moda na kurewstwo. "normalny facet by sie nie tknal," a takie jeszcze wymagają płacenia im za to. sponsoring po prostu inna nazwa kurewstwa. A już nie wspomnę "No i nie ma wielbicieli puszytych Kobiet..." tak nie ma i polecam zastosować sie do porady xaxaxax "czy tak ciezko umowic sie z laska" w tym przypadku akurat z facetem. chociaż biorąc pod uwagę "sponsora" tak to jednak bez pieniędzy neiwykonalne

Gość Kilka słow na ten temat
Popieram kolesia wyżej z tym znalezieniem laski bez płacenia. Kurwa przciez taka dziwka to jak samochód z ogromnym przebiegiem. Nie rozumiem idei sponsoringu, zwłaszcza takich tłustych bab. Przecież za te pieniądze można nieźle się pobawić z normalnymi dziewczynami, kilka drinków jakieś kina bale sranie i jest twoja. No chyba ze sam jak wieloryb wygladasz drogi panie. A co do okreslenia puszysta... hmm.... puszysty to jest dywan, albo koc. Istota ludzka nie jest. Jest gruba, tłusta, z nadwagą. Nadwaga to choroba.

Otyłość to choroba. Otyłość a nadwaga to dwie różne rzeczy. Szkoda, że nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że, jak to ująłeś grube/tłuste kobiety mogą się komuś podobać i może woleć właśnie takie od chudych, szczupłych, normalnych.

Co to znaczy "jak to ująłem - grube/tłuste"? To nie kwestia mojego ujęcia w słowa, to stwierdzenie faktu. Te słowa są najbardziej adekwatne do tych kobiet, a nie jakieś pieprzenie puszysta. Wiadomo że sie mogą komuś podobać, bardziej niż szczupłe normalne panie. Sranie do buzi też się niektóym podoba. Kwestia gustu

Określenie tłusta jest obraźliwe, gruba jest neutralne, ale ja nie jestem pewna czy jest to odpowiednie określenie w stosunku do autorki, dlatego napisałam tak jak napisałam.

Podmiot tłusty - coś posiadające spore ilości tłuszczu To tylko czysta charakterystyka, nie obraza

Według mnie to określenie ma jednak wydźwięk pejoratywny. Zwłaszcza w Twoim wydaniu.

Zakończmy może te spory, bo przedmiot tematu został wyczerpany. Pozdrawiam Ciebie serdecznie

Gość kaz148
Przypominam, że "puszysty" wg słownika PWN: puszysty I 1. o sierści, włosach: miękki, łatwo układający się i sprawiający wrażenie gęstego 2. pokryty taką sierścią 3. miękki, lekki i delikatny 4. o cieście, pieczywie lub jakiejś masie: lekki i wyrośnięty 5. euf. otyły Znaczenie ostatnie (eufemistyczne) jest najnowsze i podyktowane chorą modą na nienazywanie rzeczy ich prawdziwym imieniem, jak: prostytucja - euf. sponsoring; zarodek - idiot. nienarodzone życie; otyły - euf. puszysty. Czy ktokolwiek z was słyszał by w skupie żywca przyjmowali puszyste świnie? Nie, przyjmują tuczniki. Dbajmy o nasz język, który ma być jasny i prowadzić do porozumienia, a nie zakłamany i pokrętny. Autorka tego wątku jest: gruba, otyła, tłusta, spasiona, z nadwagą... No chyba, że jest włochata jak króliczek lub pokryta pierzem jak mała kaczuszka. Wtedy jest i otyła, i puszysta.

Witam. Czytam Was i żałuję, że zaczęłam ten temat na forum. Najgorsza jest Wasza niewiedza i jakikolwiek brak szacunku. Skąd Wy sie urwaliście Panowie??

Gość a co nazywasz niewiedzą
a co brakiem szacunku? Jesteś tłustą kurwą i umieściłaś tu swoją ofertę. Rozpatrujemy i tyle. Myślisz, że nazywając się puszystą a nie grubą tracisz na kilogramach bądź w obwodzie, a używając słowa "sponsoring" przestajesz być dziwką?

Jesteś obzydliwy. Nie jestem kurwa, ani nie jestem tłusta. Nie znasz mnie, więc nie oceniaj.