Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bipolarna

Puszysta dla sponsora

Polecane posty

Gość Wy co znacie życie
Wy, co znacie życie,.. jesteście gromadą smarkaczy szkoda właściwie każdej sekundy na dyskusję z Wami. Wydaje się Wam, że wiecie wszytko!??:) ))))))) Oj, zobaczycie jak zycie potrafi się mścić, zobaczycie jak byc może Wasze dzieci będę zmuszone robic to co teraz potępiacie. Nawet Chrystus przebaczył nierządnicy ( już wtedy były!), a Wy osmielacie się osądzać bliźnich??? Oj!!!

Gość bo znamy życie
A kto tu osądza? Nikt. Cały czas mówimy o semantyce, a z tego co wiem, Jezus na temat semantyki się nie wypowiadał :D

a ja jestem sponsorowana, zadbana i ladna- dostaje spora kase od mojego sponsora, jezdze na wycieczki zagraniczne, mam wszystko co chce i faceci ogladajacy sie za mna na ulicy nawet sie nie domysla ze uprawiam prostytucje :) pieknie jest a Wy sie wkurzajcie bo dobrze wiem ze polowa z was nie potrafi tego przelknac z zazdrosci.......... :)

Gość i nie masz na utrzymaniu
głodnych dzieci? no zgroza. Natychmiast dopisz, że masz dzieci ze sterczącymi z głodu brzuszkami :D I proszę. Pani się prostytuuje i nie ma kompleksów. Nie nazywa tego socjologiczną powinnością ani głupawo nie zasłania się dziećmi. Wie, że uprawia nierząd i ma głęboko w dupie waszą opinie (moją też) i to się chwali. Wie, że coś kosztem czegoś. Gratuluję zdrowego rozsądku 🖐️

a dziekuje bardzo :) prawda taka ze jestem sposnorowana bo lubie pieniadze, lubie dzianych facetow na poziomie i na dodatek dobrze mi z nim w lozku. zaraz mija rok od kiedy z nim sie widuje i nie bylo dnia zebym zalowala. jesli tak zyja ku rwy to ja nia moge byc cale zycie ;) do dziewczyn ktore maja watpliwosci- ku rwcie sie jak ja bo milosci i tak nie ma, a jak jest to szybko przemija

No pod tym się nie podpiszę. Umysł mam po prawdzie cynika, ale duszę romantyczną. Wierzę w miłość i doświadczam takowej już od lat siedemnastu czego wszystkim życzę.

I tu się zgadzam. Ja trafiłem świetnie. Myślę, że moja żona też nie najgorzej. Widać, oszczędzono nam przykrych rozczarowań i stąd inne nieco podejście :)

Gość gośćwks
Puszysta 82 kg szuka sponsora na stałe brak uje miłości na tym świecie

Gość Kryss
skryss@interia.pl napisz pogadamy ;)