Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bipolarna

Puszysta dla sponsora

Polecane posty

Gość Kilka słow na ten temat
Nie znamy Cię, ale oceniamy na podstawie Twoich wpisów. Jesteś dziwką bo będziesz brać pieniądze za seks, jesteś tłusta bo napisałaś o tym sama, tylko inaczej to określiłaś.

Gość mam 41 lat, i
nie płacę za seks, jak to tutaj ktoś zasugerował. Ba, niejeden by mi zapłacił... ale ja jestem wierna mojemu młodszemu kochankowi:-) biopolarna, nie daj się!

Dzięki. Szkoda tylko, że nie ma z kim rozmawiać. Najlepszą bronią jest atak, a atakuje tylko i wyłacznie bezrady, myślący umie rozmawiać. Pozdrawiam. Znikam stąd.

Gość mam 41 lat, i
słusznie, tu nie znajdziesz, niestety, ani sponsora, ani zrozumienia. Najprościej atakować i oceniać, to takie proste, bo anonimowe... zalóż profil randkowy chocby na o2. Powodzenia!

Gość tak tak leszczyki
bez sianka nie ma roochanka !!!!!!! xxxx :D ile wazysz ? podaj nr. miseczki ! :)

Weź się do normalnej roboty - najlepiej fizycznej - to i schudniesz przy okazji.

Gość mam 41 lat, i
ale po co ma chudąć, hę? Może siebie taką lubi, czuje się seksowna i atrakcyjna? Nie wszyscy lubią chude szkapy. Grunt to być sobą i cieszyć się sobą i życiem!

Gość krokodyl spaw
bipolarna naprawdę bardzo mi przykro że nazywamy rzecz po imieniu. a wszystkim naprawdę przykro że nie znalazł ci się sponsor. "Weź się do normalnej roboty - najlepiej fizycznej - to i schudniesz przy okazji. " powiedział bym to trochę innaczej. Weź się do normalnej roboty - to się kurwić nie będziesz musieć.

"powiedział bym to trochę innaczej. Weź się do normalnej roboty - to się k**wić nie będziesz musieć." Weź się za słownik ortograficzny, może się czegoś nauczysz :o

Gość mam 41 lat, i
powiedział co wiedział... polskie społeczeństwo, oceniające choć g....wiedzące...

Gość mam 41 lat, i
Perw, słownik ortograficzny to za mało...nie nauczy myśleć...

Dzień dobry:) Bipolarna, nie wiem jakie masz doświadczenie w rozmowach na forum, ale Ci coś podpowiem. Nie dyskutuje się z trollami! Przeciez w kazdym temacie, obojetnie jaki bys nie poruszyła znajda się nieudacznicy, którzy anonimowo potrafia dokuczać. To sa Ci, sami, którzy zrywaja plakaty, ci sami którzy niszczą ławki w parku, ci którzy oczerniaja i obgadują interesownie i bezintersownie. Przeważnie jest to niedojrzała smarkateria, chcąca zaistnieć! Chamska, bo tylko chamskie nawyki wyniesli z domu, i nawet sobie sprawy nie zdaja, że może być inaczej. Są też tutaj, wśród oburzonych pomarańczy, kobiety, które w tym konkretnym przypadku zrobiły by "wszystko" za dziesięć złotych, ale udają świete oburzenie -byle dokuczyć!!! No i cóż takiego sponsoring??? A czy niepracująca żona nie jest sponsorowana przez męża?? Czy facet, który nie ma pracy i utrzymuje go konkubina jest godny potępienia?? Pozdrawiam:)

Baby się bronią nawzajem. Miło popatrzeć

Gość nietoperz zwany gapą
pewnie te grube i te sponsorowane poczuły się dotknięte :D A niech się bronią. Co za czasy, że chamstwem i niedouczeniem nazywa się nazywanie kurwy kurwą, a kurwy żałuje, że klienta nie znalazła i jeszcze traktuje jak... kurwę.

Gość franz_mooniek
nietoperz, ale ty masz ciasny mózg, ja pierdole...

Gość nietoperz zwany gapą
Dobrze, że twój mózg jest szeroki. Możesz go nazwać puszystym :P

A ja jestem puszysta, wesoła, zadbana i nigdy nie miałam kłopotów z facetami. Liczy sie sposób bycia, zaradnośs i to co ma sie w głowie. To bardzo ważne

Gość ciekawy świata do
i też jesteś kurwą?

Gość ciekawy świata do
Nie rozumiem oburzenia. Kurwa to kobieta uprawiająca seks za pieniądze. Autorka uprawia (a przynajmniej usiłuje) uprawiać seks za pieniądze. Dla mnie nie ma żadnych wątpliwości, że jest kurwą, prostytutką, dziwką... Określeń jest sporo

Może i tak, ale nie znamy powodów dla których chce to zrobic, może nie ma innego wyjścia, może dzieci głodne w domu. Nie znam autorki, ale staram się zrozumieć

Gość ciekawy świata do
A co ma piernik do wiatraka? Lekarz pracujący na willę będzie się nazywał "lekarz", a pracujący na rodzinę jakoś inaczej? Lekarz jest lekarzem, kurwa kurwą. To nazwa zawodu/profesji a nie motywów.

Gość Do ciekawego
"ciekawy świata do" A ty jestes takim małym skurwysynkiem, bo usiłujesz komuś bezintersownie dopiąć łatkę! Miło Ci teraz???? Też wyraziłem o Tobie osąd bez głębszej analizy,podobnie jak Ty o tej kobiecie. Co w końcu obchodzi Cie czyjes postępowanie, czy nawet zamiar postępowania??? Czy ta kobieta zwróciła się do Ciebie bezpośrednio z propozycją??? I jeszcze jedna sprawa - jesteś prostakiem, skoro nie rozróżniasz wydźwięku emocjonalnego w wymienionych przezCiebie, mało korzystnych określeniach kobiet. Idź sobie stąd!!

Gość ciekawy świata do
Jesteś idiotką skoro obraża cię nazewnictwo. Pustą babą, która pewnie też rucha się za kasę i będzie się broniła przed nazwaniem swej profesji po imieniu :O

Gość kolorowy tornister kupiłam
Zastanawiam się, ile z broniących tej pani kobiet podtrzymałoby swą linię obrony wiedząc, że to akurat jej mąż/chłopak/partner utrzymuje puszystą z jej domniemanymi głodnymi dziećmi za usługi seksualne :D :P

A ile z nas kobiet nieszczęsliwych w związkach, znalazłoby kochanka, który prawiłby komlementy, robił prezenty pomagął finansowo...to nie kurestwo?

Gość Onyxxx
No i wyszlo szydlo z worka. Obronczynie to kurwy :D

Nie jestem obrończynią, staram sie zroumieć, to wszystko. Co sprawia, że kobieta sięga po to właśnie. Dlaczego jesteście tacy jednoznaczni?

Gość bo znamy życie
i dużo widzieliśmy