Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę leżeć :(

do dziewczyn które muszą leżeć

Polecane posty

Gość muszę leżeć :(

Dziewczyny jestem w 30tc i zagrożenie przedwczesnym porodem muszę leżeć kategorycznie od 2 tygodni. Leżę raz na jednym raz na drugim boku i bolą mnie uda własnie z boku. Ciężko to opisać jakby ból skóry, już nie daję rady. Miała któraś z Was taki problem?

ja co prawda nie muszę leżeć, ale kończe 29 tydzień i tak samo gdzieś od ponad tygodnia ma ból bioder, a konkretniej to jak dłużej leżę na jednym boku to po jakimś czasie taki tępy ból w stawie biodrowym czuję,wieczorem czy w dzień to nie boli ale jak w nocy się obudzę czy już rano prawie zawsze boli i jak na drugi bok sie przekręce to też za chwile boli :( upierdliwe to jest jak się chce( czy musi) jak w Twoim przypadku leżeć. opdobno tak boli bo rozluźniają się stawy(przygotowują się do porodu) ;)

Gość mamaaaa25
dawaj sobie dużą poduszkę między nogi albo kup taką poduszkę rogala dla kobiet w ciąży - to pomaga choć nie na dłuższą mete - a wiem jaki to ból bo leżałam na patologii ciąży i nieraz nieruchomo na boku podlączona do ktg 1,5 godz i ból był - ale to zachwile się skończy i uwież że będziesz sobie chciała tak poleżeć w spokoju albo pospać

Gość skarbuchatek
witam ja tez muszę leżeć. Od paxdziernika gdy trafiłam na patologie muszę kategotycznie lezec do końca ciąży. lezałam przez caly miesiac a i tak mi sie rozwarcie powiekszylo. Teraz juz zaczelam chodzic i nic sie nie dzieje. Trzymam kciuki za ciebie bedzie dobrze a ten bol przejdzie