Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Albertos

Dług

Polecane posty

Gość Albertos

Witam Pracuje w Banku jako Prac. Ochrony w wynajetej przez Bank firmie Ochroniarskiej.Podczas pracy wykonywalem rozmowy prywatne z służbowego telefonu bankowego.Po dziewieciu miesiacach Kancelaria Adwokacka przysłala mi wezwanie do zaplaty za okres od Grudnia 2009 do maja 2010 rachunku telefonicznego na kwote 16.006,13zl Nie wiem dlaczego nie dali mi odrazu za pierwszy miesiac rachynku za miesiac grudzien 2009.Skoro był duży rachunek to logiczne ze juz bym nie używał tego telefonu.Nie podpisywalem ani nie poinformowano mnie o tym ze nie moge używac tego tel słuzbowego do prywatnych rozmów.Na pytanie czy moge sobie zadzwonic z tego telefonu pracownicy Banku poinformowali mnie ze nie ma problemu ze moge dzwonić.Nie wiem co mam robic bo nie stac mnie zapłacic takiej kwoty bo pracuje za najniszą krajowa pensje.Mysle o ugodzie z Bankiem co do spłaty w/w kwoty na raty i ugody co do kwoty tej sumy.Czy jest taka mozliwość.Osobna prosba to taka ze nawet nie wiem jak napisac takie pismo w sprawie ugody.Za pomoc z góry dziekuje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować