Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meszugene

Jak zwykle Polska C zagłosowała na Kaczyńskiego

Polecane posty

Gość meszugene

Przypominam, ze na tamtych terenach po wojnie analfabeci stanowili ponad 70% Jak widac wciaz niewiele się tam zmieniło :D 🖐️))

Gość sa ludzie i parapety
a ty co filozof buahahahahhahahahahahahhahahahaa

Gość meszugene
nie, ale pani magister, moherowy cieciu :D 🖐️))

meszugene buahahahahhahahhahahah nie rozsmieszaj mnie debilu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mikro makro
magister buahahahahahahahahahaha jak z koziej dupy trąba

Gość a aja jestem z wroclawia
niby w parlamentarnych zawsze glosuje na PO w prezydenckich glosowalem na Komora, ale jak tylko pojawia sie inna mozliwosc (poza PIS i PO) to glosuje inaczej, tutaj jest Dutkiewicz, rozwinal to miasto i rozwija nadal, sciaga kase europejska, zabiera niektore inwestycje warszafce (i bardzo dobrze) i zawsze bede na niego glosowal

Oj, doktor Żukowski z UW (kiedyś dyżurny sondażysta TVP) tłumaczy od lat, że podział na Polskę A, B, C i D ma korzenie w rozbiorach:P

Gość meszugene
holota z pis jak zwykle proboje przekuc porazke na sukces i przykryc smiechem gorycz porazki PIĄTEJ Z RZĘDU, buahahhaha :D 🖐️))

hołota z PO

Gość Faktycznie..
:D masakra, ja to się dziwię .. nawet analfabetom.. :D Chyba nie trudno zauważyć aż tak rażącą chorobę psychiczną. Moja koleżanka jest u nas najmłodszą radną! Hurra! Dodam, że oczywiście z PIS-em nie ma nic wspólnego. :)

To więcej racjonalności i refleksyjności, a mniej zachwytu nad tym Dudim życzę temu dumnemu wrocławskiemu wyborcy:)

Anouk- co masz na mysli??

Gość Faktycznie..
Cieszę się z sukcesu koleżanki! Choć ja wróciłam po 8 z wyborów.. :O

Gość meszugene
tam na wschod trzeba wysłac jakichs misjonarzy, niech te holote dokształcają, bo tylko robią obciach przed Europa i swiatem :)

A trzeźwe spojrzenie:P Postawili światła na rondzie na Powstańców i się zobaczy, jak to rozładuje ruch, gdy Wielka zamknięta. I już wiadomo, że będą ściągać lada dzień. Otwórz oczy i nie dostrzegaj tylko blichtru i marketingu tego miasta.

Gość Faktycznie..
PIS za drzwi! :D wraz z analfabetami! :D

Gość Faktycznie..
Brał ktoś z Was udział w komisji wyborczej? :O Co za masakra.. :O

hehe no dobra Anouk, to szczegoly, poza tym w poblizu buduja ten caly sky tower stad zmiany w organizacji ruchu, eszcze gorzej bedzie jak wybuduja entrum Poludniowe i cos tam jeszcze no ale to koszty rozwoju. A wracajac do wyboru- myslisz ze Piechota albo ten drugi wprowadzili by cos korzystniejszego wzgledem Dutkiewicza?? zastanow sie nad tym sam, bo ja sie zastanawialem i doszedlem do wniosku ze pograzyliby to miasto. Tam gdzie rzadzi Platforma miasta grzezna w stagnacji, a najwazniejsza jest zawsze "kochaniutka" Wawa.

Poparcie dla narodowego socjalizmu nie wynikało nigdy z głupoty, tylko z biedy, lęków i frustracji. NIe lekceważcie tego. Nawet nie zdobywając nigdy większości parlamentarnej, skrajne ugrupowania są w stanie wyrządzić sporo szkód w świadomości społeczeństwa.

Gość Faktycznie..
Trzeźwe spojrzenie z pewnością nie dotyczy Kaczyńskiego.. :D Właśnie w tv twierdzi, że wygrali .. :D

Gość Faktycznie..
Moja koleżanka jest najmłodszą radną! Jaki piękny sukces! :)

Gość meszugene
ponoc komisja wyborcza na wschodzie ma dodatkowe pieniadze za to, ze musza instruowac holote, ktora sciagnela do urn, jak sie podpisac i jak postawic krzyzyk :D 🖐️))

Widzisz, ja bym chciała, aby Dutkiewicz w swoich oczach spadł ze tego piedestału. Przydałaby mu się druga tura. Wówczas bym na niego zagłosowała. Bo jak ma wizje i chwali się mu to, to powinien mieć ludzi od urzeczywistnienia tych wizji. Niekoniecznie takich jak jego w tych dniach słynny asystent, który przejął adresy mailowe z urban card. To nieodpowiedzialne. I taki jest trochę Dutkiewicz, zbyt pokazowy. A obiektywnie z tych kandydatów najlepszy:P

Gość meszugene
faktycznie, ile ma lat?

Gość Faktycznie..
Boshe.. :D Do takiej komisji to już bym się nie dała wciągnąć. W normalnej jest masakra do rana. Po 8 skończyliśmy.. :O A pracowaliśmy na pełnych obrotach cały czas.. :O Wszystkie mięśnie mnie bolą... :O

Gość Faktycznie..
27 i jest u nas najmłodsza.. pomijam, że w dodatku jest kobietą, co także utrudnia. :O

Gość isabeła lacka
a co się dziwić jak tam psami leczą do dziś:O:D

Gość Faktycznie..
podejrzewam, że i tak pewnie połowa głosów była tam nieważna.. :D

Gość meszugene
jestem bezmózgiem oglądającym tvn codziennie stawiam pomniki z brązu naszego wodza Komoruskiego

Gość Faktycznie..
Nie ma potrzeby oglądania tvn, wystarczy myśleć! Ale normalni nie muszą się ukrywać pod tak prymitywnymi podszywami. Pewnie jesteś z Polski C? :D