Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek16xd

Masturbacja . Dla chłopaków i dziewcząt .

Polecane posty

Gość tomek16xd

1. Ile masz lat? * 1) poniżej 10 2) 11 - 12 3) 13 - 14 4) 15 - 16 5) 17 - 18 6) 19 - 20 7) 21 - 22 8) 23 - 24 9) 25 - 29 10) 30 - 39 11) 40 - 49 12) więcej niż 50 2. Ile miałeś lat, gdy zacząłeś się masturbować? * 1) poniżej 10 2) 11 3) 12 4) 13 5) 14 6) 15 7) więcej niż 15 3. Jaka jest Twoja orientacja seksualna? * 1) heteroseksualna 2) homoseksualna 3) biseksualna 4) nie jestem pewien 5. Jak odkryłeś masturbację? * 1) dzięki internetowi 2) samemu 3) pokazał mi brat / kuzyn 4) pokazał mi ktoś znajomy 5) mówił o tym brat / kuzyn 6) mówił o tym ktoś znajomy 7) nie pamiętam 6. Jak często się masturbujesz? * 1) nigdy 2) raz w miesiącu 3) raz w tygodniu 4) kilka razy w tygodniu 5) codziennie 6) kilka razy dziennie 7. Jak długo przeważnie się masturbujesz? * 1) poniżej 1 minuty 2) 2 - 5 minut 3) 6 - 10 minut 4) 11 - 15 minut 5) 16 - 30 minut 6) 31 - 60 minut 7) powyżej 61 minut 8. Gdzie się najczęściej masturbujesz? * 1) w domu (w łazience) 2) w domu (w swoim pokoju) 3) w domu (w innym miejscu) 4) w publicznych toaletach (centrum handlowe, kino, dyskoteka itp.) 5) w innych publicznych miejscach (autobus, tramwaj, pociąg, parking itp.) 6) w samochodzie 7) na basenie, siłowni, saunie 9. O jakiej porze dnia się masturbujesz? * 1)rano, gdy wstanę 2)rano, przed wyjściem do szkoły / pracy 3)po południu, zaraz po przyjściu ze szkoły / pracy 4)późnym popołudniem 5)wieczorem 6)w nocy 10. Co masz na sobie w czasie masturbacji? * 1) jestem nagi 2) mam tylko skarpetki 3) mam opuszczone spodnie 4) jestem ubrany 11. Przy kim się masturbujesz? * 1)sam 2)z bratem / kuzynem 3)z siostrą / kuzynką 4)z ojcem 5)z matką 6)ze znajomymi 7)z osobą nieznajomą 12. Przy czym się masturbujesz? * 1) filmy i fotki w internecie 2) czaty, rozmowy na gg / skype 3) myśli o innych dziewczynach 4) mysli o innych chłopakach 14. Czy kiedykolwiek smakowałeś/łaś spermy? * 1) tak 2) nie 16. Czy podczas masturbacji wkładałeś sobie coś do tyłka? * 1) nie, nigdy 2) tak, palec 3) tak, świeczkę 4) tak, owoc / warzywo 5) tak, wibrator 6) tak, coś innego 17. Czy Twoi znajomi wiedzą, że się masturbujesz? * 1) tak, odpowiadam gdy się mnie o to pytają 2) tak, próbuję nawet namówić ich na wspólne zabawy 3) nie, nie wiedzą 18. Kto wie o tym, że się masturbujesz? * 1)mama 2)tata 3)brat / kuzyn 4)siostra / kuzynka 5)ktoś inny z rodziny 6)dziewczyna / chłopak 7)ktoś znajomy 19. Czy ktoś złapał Cię, jak sie zabawiales/las? * 1)mama 2)tata 3)brat / kuzyn 4)siostra / kuzynka 5)ktoś inny z rodziny 6)dziewczyna / chłopak 7)ktoś znajomy 8)ktoś nieznajomy 20. Co stało się, gdy ktoś przyłapał Cię na masturbacji? * 1) nie dotyczy 2) nie zareagował 3) nakrzyczał 4) dołączył się 21. Czy zdarza się, że bierzesz wspólny prysznic z innymi chłopakamilub dziewczynami? * 1) nie 2) tak, po WF 3) tak, na basenie 4) tak, na siłowni 5) tak, w innych miejscach 22. Czy biorąc wspólnie prysznic z innymi podzniecasz sie? * 1) nie dotyczy 2) nigdy 3) rzadko 4) przeważnie 5) często 6) zawsze 23. Czy widziałeś kiedyś biorąc prysznic, jak innemu chłopakowi stanął? * 1) nie 2) tak 24. Czy chciałbyś zobaczyć innego chłopaka walącego konia dziewczyne masturbujaca sie? * 1) niekoniecznie 2) tak, jeśli on by o tym nie wiedział 3) tak, nawet jeśli on by o tym wiedział 4) tak, chciałbym być obok niego 5) tak, chciałbym walić wspólnie 6) tak, chciałbym aby on walił mi, a ja mu 25. Czy golisz włosy łonowe? * 1) nie 2) tak, przycinam 3) tak, golę na zero

Gość kilogram kiełbasy z ruską wódą
zaraz pożrą cię mohery

Gość tomek16xd
mam 53 lata, szczegolnie interesuja mnie mnie mlode dziewczeta i chlopcy :classic_cool:

Gość tomek16xd
jestes załosny ze sie podemnie podszywasz. a tak wgl to 7 stycznia bede mial 16 lat