Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Weronika87

Tarczyca,pomocy!!

Polecane posty

Go艣膰 Weronika87

witam.czy ktos z was ma nadczynnosc tarczycy?? ja dzis sie dowiedzialam ,i jestem zalamana jak z tym zyjecie i jak to jest to cos miec?? dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
ja jestem po usuni臋ciu guz贸w tarczycy, nie mam ani niedoczynno艣ci, ani nadczyno艣ci, ale wiem co czujesz sama by艂am w szoku kiedy si臋 dowiedzia艂am. to nic strasznego da si臋 z tym zy膰, znajdz dobrego endokrynologa, unormuje Ci hormony, leki niestety trzeba bra膰 ju偶 zawsze.. g艂owa do g贸ry :) s膮 o wiele gorsze choroby

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jolka *-/
idz do homeopaty, nie daj sobie zrobic operacji albo doprowadzic do wytrzeszczu oczu, pamietaj ze twoje zdrowie w twoich rekach bo lekarze ci moga rozne swinstwa jak np sterydy wypisywac powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Weronika87
Mi lekarz mowil ze prz niedoczynnosci,trzeba brac leki cale zycie ,ale przy nadczynnosci to co ja mam to nie koniecznie,moge brac pol roku i choroba sie zatrzyma i koniec z lekami.wiec teraz juz nie wiem:(

Udost臋pnij ten post

napisalam Ci, 偶e najwa偶niejsze to mie膰 dobrego endokrynologa mi po usuni臋ciu guz贸w tez m贸wili, 偶e bede musia艂a bra膰 hormony ca艂y czas, a tym czasem okazuje si臋, ze mam wszystko w normie! wszystko zalezy od lekarza prowadz膮cego. to nie jest tragedia uwierz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Weronika87
mam nadzieje,ze operacja mnie nie czeka:( i ze leki tez nie do konca zycia. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post