Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcie....

czy on mnie zdradza? czy o co chodzi?

Polecane posty

Gość doradzcie....

Jestemy razem ponad 8 lat, nie zawsze ukladalo się pieknie jak to w kazdym zwiazku, ale jestemy razem kochamy się. Od jakiegos czasu zastanawiam sie czy on mnie nie zdradza, poniewaz bardzo rzadko uprawiamy sex, dopiero jak on cos wypije to ma wieksza chec. Pytalam sie go czemu tak jest, tlumaczy sie ze zmeczony ze duzo pracy, ze jak sie poklocimy czesto to tez mu sie odechciewa. Ja to rozumialam, ale ostatnio przez 3 tygodnie nie uprawialismy sexu. Mysle ze to nie jest normalne, on ma 28 lat, ja 25...Jak uprawiamy to z mojej inicjatywy. Dla wscibskich powiem ze nie zbrzydlam, nie przytylam. Prosze o mądre porady a nie o żlośliwosci.

Gość doradzcie....
??

Gość doradzcie....
czy ktos może mi cos napisac, doradzic? co robic w tej sytuacji. Probowalam juz rozmawiac ale to nic nie dalo.

Gość okrutnica ze mnie
Może ma jakiś głębszy problem, którym nie chce się z Tobą dzielić.

Już go nie pociągasz seksualnie. Przejadł się twoim ciałem

Gość okrutnica ze mnie
Powinniście się po tylu latach znać "jak łyse konie", nie podejrzewasz co może mu "dolegać"?

a po alkoholu to tak jak w nocy, wszystkie koty są czarne....

Gość kkoluy
widze ze w rutyne wpadliscie,zmiencie cos w zwiazku to bedzie bardziej ognisty,a co do faceta ,to niestety ale juz moze w tym wieku libido mu spadac,raczej cie nie zdradza

Gość doradzcie....
wlasnie znamy się bardzo dobrze, wiedzialabym i czula jakby mial jakis wiekszy problem. Probowalam z nim rozmawiac ale nic sie nie zmienilo. Dlatego tez naszly mnie mysli ze moze mnie zdradzac

Gość doradzcie....
myslalam ze mężczyzna w wieku 28 lat ma jeszcze ochote na sex, rozumiem ze z wiekiem libido spada, ale zeby az tak? on moglby w ogole nie uprawiac sexu, albo mysli tylko o sobie, jak juz ma do czegos dojsc to chcialby tylko "loda" i po sprawie. A ja, gdzie moje potrzeby?

Gość doradzcie....
?

U mnie było odwrotnie jak u ciebie i skończyło się rozstaniem niestety. Może to chwilowe.

Gość doradzcie....
ja mam swoje potrzeby, a sex raz na miesiac na prawde mi nie wystarcza.

Gość doradzcie....
watpie ze to chwilowe, juz jest tak od dluzszego czasu

kurde chciałbym taką kobietę.:) Uprawia sport twój facet?

Gość doradzcie....
nie uprawia zadnego sportu

Gość monikakakakakaka
Moim zdaniem powinnas cos zmienic.. No nie wiem pojdz do fryzjera , zmien sposob malowania sie, przefarbuj włosy czy cos. Kup sobie jakis nowy ciuszek w ktorym bedziesz wygladała seksownie.. a i SEXOWNA BIELIZNA. To powinno pomoc. POWODZENIA :)

Gość gadałaś w ogole o tym
z nim? moze ma jakies zaburzenia.. pomoc specjalisty?

Gość doradzcie....
Watpie ze ma jakies problemy i tymbardziej nie potrzebuje specjalisty. Juz probowalam wszystkiego doslownie wszystkiego, sex zaczynalam przez moja inicjatywe, zajmowalam sie tylko nim.. ale potem nic nie dostalam.. na prawde marzę o orgazmie :-(

Z mojego doświadzcenia Ci powiem (tyle, że mój ma 37 lat), że problemy czy też stany depresyjne zabijają libido u mężczyzn...może to to?

Gość doradzcie....
Dziubus tez tak masz lub mialas? co mam robic w tej sytuacji, ile mam czekac, starac sie, probowac wszystkiego, sexownej bielizny itp itp, zeby bylo lepiej. Ile mam czekac? na prawde rozmyslalam o rozstaniu, bo dluzej nie wytrzymam. Przez to psują się nasze relacje

Gość doradzcie....
?

Gość okrutnica ze mnie
a dogadaj mu, niech mu pójdzie w pięty. Powiedz, co z ciebie za facet co nawet nie potrafi zaspokoić baby, a potem dziwią się tacy jak ty że mają rogi :P Ja bym tak zrobiła!!!

Autorko, już Ci odpowiadam, miałam podobnie. Mój chłop w momencie, kiedy w jego firmie był stresujący okres zamknął się na temat seksu. Co lepsze to jest facet, który normalnie ma baaardzo duży temperament, może kilka razy dziennie. Tylko że ja również pracuję w jego firmie, więc o tych kłopotach wiedziałam i widziałam, jak to na niego wpływa, słabo spał, niewiele jadł, był niekontaktowy, markotny, a w takim stanie trudno myśleć o sexie, prawda? Problemy firmowe się rozwiązały i w ciągu 2 dni doszedł do siebie. Także myślę, że niestety tylko możesz czekać