Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poooooooomocyyy z ang

Blagam o pomoc z angielskiego, kilka zdaN

Polecane posty

Urodzilam sie 7 grudnia 1993r. w lesnicy. odkad zyje mieszkam w Opolu.moim pierwszym zapamientanym wspomnieniem jest weekend na campingu z rodzina,zabawy w basenie. szkode podstawowa rozpoczelam w 2000r. a ukonczylam w 2006r, moje wlosy zmienily sie z jasnych na ciemne, znacznie przytylamn oraz zmienil sie moj styl ubierania sie. po zakonczeniu nauki w gimnazjum chcialabym studiowac weterynarie i pomagac zwierzetom. w przyszlosci chcialabym spokojnie zyc u boku meza, miec gromadke dzieci , byc szczesliwa zona i matka.

Gość michaleeeek
hahaha podstawa.

nikt nie pomoze? :(

Gość Miss.Me
Urodzilam sie 7 grudnia 1993r. w lesnicy. odkad zyje mieszkam w Opolu.moim pierwszym zapamientanym wspomnieniem jest weekend na campingu z rodzina,zabawy w basenie. szkode podstawowa rozpoczelam w 2000r. a ukonczylam w 2006r, moje wlosy zmienily sie z jasnych na ciemne, znacznie przytylamn oraz zmienil sie moj styl ubierania sie. po zakonczeniu nauki w gimnazjum chcialabym studiowac weterynarie i pomagac zwierzetom. w przyszlosci chcialabym spokojnie zyc u boku meza, miec gromadke dzieci , byc szczesliwa zona i matka. Wiec, I was born on the 7th of December, 1993 in Lesnica. Ive been living in opole. my first, best remembered memory is a weekend with my family when we went camping and swimming. in 2000 i started primary school and finished it in 2006. my hair colour changed from light to dark,i put on weight significally and i also changed the way i used to dress. after high school i would like to study veterinary and help animals. In the future i would also like to have a husband, children, and be a happy wife and mother

Gość spopop
Od kiedy to ja po angielsku pisz się małą literą?:O