Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskadaxc

PO 6 LATACH TAK M PWOIEDZIAL:(

Polecane posty

Gość kaskadaxc

ze NIE ma zadnych powaznych planow zwiazanych ze mna, a jak zajde w ciaze to odejdzie,ale teraz jest fajnie wiec cieszmy sie tym co mamy:0:

Gość kaskadaxc
" cieszmy sie bo teraz jest fajnie" ciagle te slowa brzmia mi w uszach

Gość 5485454
debil

Gość kaskadaxc
jaki ma tupet pytac o moje uczucia, dziwi go to ze moje uczucia oslably , co za palant

Gość co teraz zamierzasz
zrobic?

Gość claude de pari
po prostu minimalista :P

odpuscilabym sobie .Poki masz czas szukaj porzadnego faceta a nie marnujesz zycie przy takim palancie.A to przez 6 lat nie rozmawialiscie powaznie o zyciu o planach?/

Gość kaskadaxc
z kazdym dniem go coraz bardziej nienawidze,przykro mi bardzo, jak chciam odejsc skalmal ze mnie kocha jaka to milosc,z kazdym dniem go nienawidze, a on mowi o milosci , az mi sie neidobrze robi

Gość kaskadaxc
rozmawialismy , byly plany idt.Teraz mi powiedzial ze jednak nie chce sie wiazac , chce byc"singlem"ze wydaje mu sie ze bycie ze mna w szarym dniu graniczylo by z cudem (ciagle klutnie itd)ze woli sebie tego oszczedzic, boze

Gość kaskadaxc
nie chce mi sie nawet odpowiedziec mu na smsa, z nim rozmawiac chcialabym by zniknal, zapdl sie pod ziemie

Gość co teraz zamierzasz
mieszkacie razem? macie wspolnie zobowiazania?

Gość kaskadaxc
nie mieszkamy,zamierzam odejsc od neigo , skoro on mowie ze "teraz jest fajnie " ale jak cos sie stanie -np. ciaza to ja odejde to kim ja dla niego jestem?

Gość kaskadaxc
probowalam juz po tym :wyznaniu odejsc" nei dawal mi spokoju , ale swojego zdania nie zmienil co d mojej osoby- nei wyobraza sobie z emna zamieszkac itd,dzis sie dowiedzilam

Gość kaskadaxc
ni obieram od neigo telefonow, nie odpisuje na smsy ,nie chce go juz

Gość kaskadaxc
naiwna bylam ze zgodzilam sie wrocic do niego po co, minelo troche czasu po tym" wyznaniu' dzis sie dowiedzilam ze tkwi w tym co kiedys powiedzial"nie mam powaznych planow wzgledem ciebie , nie wyobrazam sobie wsplnego zamieszkania, a jak np. bedziesz w ciazy to i tak nei zostane, cieszmy sie teraz chwila jest fajnie , cudownie" neinawidze go

Gość kaskadaxc
czuej sie jak szmata do pieorzenia , nic wiecej

Gość kaskadaxc
a on nie rozumie mojego postepowania, nie rozumie ze nie odbieram jego tel ze nie okazuje mu uczuc(po takim wyznaniu uczuc), przeciez tak fajnie bylo..nie potrafie sie cieszyc chwila chwytajac kada chwile , cieszyc cie dniem, czy faceci maja taki maly mozg by to zrozumiec?

Nie daj się podejść drugi raz. Bądź twarda i powiedz, że ma spadać raz a dobrze. Będzie ciąża to odejdzie. żachorujesz to odejdzie. Niech poszuka kogoś kto chce żyć tak jak on. Ty chcesz inaczej a z nim tego inaczej nie będzie

Gość kaskadaxc
wiem , ale to przykre nie wiesz jak bardzo

Gość co teraz zamierzasz
pff, a co Cie teraz ocbodzi, ze on bedzie przezywac rozstanie. akurat to powinnas miec gdzies i martwic sie o siebie, a nie o to, zeby jemu bylo dobrze i fajnie w tej chwili. idiota, palant, brakuje mi slow.

Gość kaskadaxc
jest ze mna a zapewne gdy spotka kobiete z ktora bedzie chcial zamieszkac "byc na dobre i zle: to mnie zostawi teraz z blaku laku jest ze mna

Gość co teraz zamierzasz
jego problem, ze czegos nie rozumie, odetnij sie od niego raz a dobrze. i nie obawiaj sie, on sobie poradzi, gorzej z Toba, gdybys zaszla w ciaze np. on by sie nie martwil. czas marnujesz przy nim. jak nie chch sie wiazac to nie, niech spada,a Ty nie trac czasu, bo mozesz znalezc milosc swego zycia.

Gość kaskadaxc
to egoista w koncu to do mnie dotarlo, mysli tylko o sobie gdzies ma moje uczucia chyba nawet do tego pustego lba mu nie przyszlo ze mnie skrzywdzil

Gość kaskadaxc
dokladnie masz racje, np. ciaza odszedly i by sie nei martwil o mnie, ciagle do mnie dzwoni nie odbieram telefonow jak ja go nienawidze

Gość kaskadaxc
napisal mi ze "bylo tak cudownie a ja jak zwykle wszystko chce rozpieprzyc":0:

Gość kaskadaxc
musze sie wygadac bo nie wiem co mam z soba zrobic, az wstyd mi zadzwonic nawet do przyjacilki , poprostu sie wstydze ze facet z ktorym bylam 6 lat traktuje mnie jak dziewczyne do sexu

Gość kaskadaxc
dzieki za link, przeczytam

Gość aajaki
jaki palant , dziewczyno daj sobie spokoj powodzenia