Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaaaaaaa27

Jak wyjsc zszoku po tym co zrobil facet?

Polecane posty

Gość sylwiaaaaaaaa27

Od 2 dni zyje jak w letargu.Nie dociera to do mnie.Jak mozna zagrac na czyis uczuciach

well ... mozesz byc tylko szczesliwa, ze to sie skonczylo :) Swietnie, ze sie dowiedzialas o tym, o co mu chodzilo ... dzieku czemu nie tkwisz juz w tym dziwnym ukladzie :) Bylo - minelo, kazdy jest inny, dlatego nie mozesz zakladac, ze nastepny bedzie taki sam.

Gość sylwiaaaaaaaa27
wystarczylo 1 spotkanie z byla i mnie olal.Ale on ai tak nie cche z nim byc.

Gość ktoś coś
najlepiej innym szokiem ale już nie z tym facetem

Gość werererew
Tylko po co robil mi nadzieje.Mowil ze mu zazlezy.Zabawl sie mna i moimi uczuciami.

"Tylko po co robil mi nadzieje.Mowil ze mu zazlezy.Zabawl sie mna i moimi uczuciami." wiesz ile milionów ludzi zadawało przed Tobą podobne pytanie? lepiej już się nad tym nie zastanawiaj, tylko skup na sobie i na tym, żeby gościa wyrzucić z pamięci

Gość werererew
tylko jak wyrzxucic z glowy?

zajmij się czymś i powtarzaj sobie, ze z każdym dniem mniej będziesz o tym myśleć, aż w końcu całkiem zobojętniejesz

Gość werererew
Bo to samA w domu koszmar.o siedzi w glowie.Tzn. on. Jak w pracy bylam mialam zajecie tak nie myslalam. BYlam pewna ze nie wyrobie w pracy a bylo ok. Zobaczymy jak kolejne dni mina w pracy.

DeMorai no trudno się z Tobą nie zgodzić ;) Autorko olej go bo nie warto . Skoro po jednym spotkaniu z byłą do jej wraca no to niestety ale już nie ma co się łudzić . Zrobił raz i zrobi po raz kolejny ... niestety . Wiem że w tej chwili to zabrzmi niemożliwie no ale lepiej że teraz się rozstaliście niż potem kiedy by były w waszym życiu np dzieci . Musisz ruszyć dalej . W tej chwili wydaje Ci się że on był tym jedynym ale uwierz że znajdziesz lepszego który nie da Cię skrzywdzić . Pamiętasz tylko te dobre chwile ale przypomnij sobie te pozostałe ...

Gość sylwiaaaaaaaa27
Byly same dobre chwile bo to poczatki znajomosci dlatego tak strasznie boli.

No więc nie wiem ale jest kilka opcji niekoniecznie dla Ciebie fajnych no ale niestety . Może się Tobą bawił niestety i byłaś czymś w stylu ' Póki nie wróci do mnie ( jego była ) to będę z nią ' ( oczywiście pisze z jego perspektywy ) . Nie zmienia to jednak mojego zdania o nim że zrobił bardzo zle myśląc tylko o sobie

Gość sylwiaaaaaaaa27
Moglo tak byc. Ale wiem ze byla niecche do niego wrocic. A spotali sie bo maja dziecko. I chyba wszsytko wrocilo.Przypomnialo mu sie o tym co bylo.

Gość sylwiaaaaaaaa27
bawil sie .myslal ze dzieki mnie zapomni o bylej ale nie udalo sie.

Gość fubos
pier...ol frajera. Jesteś na pewno ładną dziewczyną znajdziesz se kogoś lepszego.

Gość sylwiaaaaaaaa27
wlasnie weszlam na jego nk.Wystawil przed chwila zdjecia z coreczka teraz jak u niej byl. Juz teraz wem o co chodzi .Wlasnie o byla i dziecko. Bo ja mam tez dziecko.Wiec przemyslal sobie.Nie wychowuje sowjej corki a bede wychowywal cudze. A dzien wczesniej mowil co innego.

Gość takie tam duperele
Chyba normalne, że woli swoje dziecko niż cudze? A gdzie ojciec Twojego dziecka, może też byłoby dobrze (dla dziecka szczególnie) gdyście się zeszli?

Gość sylwiaaaaaaaa27
Ja rozumie.Ze bedzie kochal swoja corke a nie moja.Ja niecche do ojca mojego dziecka wrocic.Nigdy.

Gość takie tam duperele
Więc nie stawaj na drodze do szczęścia innej kobiecie, z którą facet ma dziecko. Widocznie nie było Wam pisane być razem. Daj innym szczęście, a ono powróci do Ciebie i jeszcze fajnego gościa spotkasz na swej drodze. Powodzenia :)

Gość sylwiaaaaaaaa27
Ja nie staje im na drodze. To on chcial byc ze mna.Robil wszzsytko bym mu zaufala.Widac i czuc bylo ze mu zalezy na mnie.Atu takie cos.Olewka totalna.i to boli.

Gość sylwiaaaaaaaa27
up