Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pat12

Po stosunku

Polecane posty

Gość Pat12

Hej! Kochałam się z chłopakiem, po stosunku zażyłam antyko. po... miałam normalny okres, później kochaliśmy się następny raz (oczywiście z zabezpieczeniem), nie mam 100% pewności że prezerwatywa nie miała jakiejś dziurki, po tym stosunku dostałam normalnego okresu, teraz miałam bóle brzucha takie jak przed okresem, miałam ochotę na słodkie, a teraz okres mi się spóźnia:( Dodam że mam małe piersi i mój chłopak zauważył ich wzrost, czy moge być w ciąży? Proszę o odp

Gość jasne że możesz
nikt Ci nie zabroni :-S

Gość mumuuu
a co my, kurwa, ginekolodzy????

Gość Pat12
NieLubieNiedziel tamten okres miałam normalnie:( Ludzie jeśli macie na mnie jechać to lepiej nic nie mówicie:(

Gość jasne że możesz
poczytaj siebie dziecko i pomyśl w jakiej epoce żyjesz nie mam 100% pewności że prezerwatywa nie miała jakiejś dziurki (!) miałam ochotę na słodkie a nie zbrzydłas przypadkiem? to będzie córka, bo Ci zapewne już urodę zabrała! są testy ciążowe, są badania bety ale jeśli ktoś ma ciągoty na wróżby z kafe to radzi się tutaj u naszych kafeteryjnych domorosłych wróżek ginekologów

zrób sobie test ciążowy i po sprawie. Jeśli prezerwatywa była cała to raczej wszystko jest ok. A poza tym Nie pytaj się tu czy jesteś w ciąży czy nie. Nikt tu rendgenu w oczach nie ma Pójdź do apteki i kup test to najłatwiejsze rozwiązanie.

Gość rany laska nie męcz
sądzisz że tabletka typu antykoncepcja "po" jest jak tic-tac bez skutków ubocznych ?! skoro łykasz hormony które mają zapobiec ciąży to się nie dziw że potem masz rozregulowany cykl, wszelkie opóźnienia czy plamienia w trakcie cyklu to norma w takim wypadku hormony to hormony, potrafią namieszać czy w dzisiejszych czasach ktokolwiek potrafi czytać ulotki lekarstw ?

Gość Pat12
Tak wszystko ok, ale jeden cykl całkowicie normalny, a drugi taki zaburzony? Dziś nadal nie dostałam okresu, jutro pójdę do apteki po test:( Przepraszam to wszystko ze zdenerwowania:( Ale skoro miałam już normalny cykl... dlaczego ten się tyle spóźnia, nie moge być w ciąży:(( i nie powinnam;/

witam!!!!!! Mam do sprzedania ARTHROTEC 50mg 14 tabletek za 150zł (środek do aborcji farmakologicznej do 9-tego tyg którą przeprowadza się w domu) i ESCAPELLA TEŻ ZA 150 ZŁ(jeśli zażyjesz do 72 godzin po stosunku to zapobiega ciąży) dostępne są przy odbiorze osobistym codziennie w Warszawie lub za pośrednictwem poczty, przesyłka pobraniowa- płatne przy odbiorze z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłatą więc wiesz co kupujesz lub kurierem dostawa w ciągu 24h też płatne przy odbiorze, zainteresowane osoby proszę o tel 883 488 826 !! PS. Jeśli nie chcesz aby ktokolwiek wiedział o przesyłce to istnieje możliwość wysłania E-PRZESYŁKI którą odbierasz tylko na dowolnej wybranej przez ciebie poczcie a o tym że jest do odbioru jesteś informowana SMS Jestem jednym z niewielu który nie oszukuje i nie wysyła tabletek przeciwbólowych czy gum do żucia tylko oryginalnie zapakowany ARTHROTEC z długą datą ważności ########################################