Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie ja byłam tą ewą z raju

ile wydajecie na prezent dla chłopaka na gwiazdkę?

Polecane posty

Gość koi koi koi
ja kupiłam za 90, ale teraz myślę, że to przesada, zwłaszcza że jesteśmy jedynie 5 miesięcy razem :P

Gość nkllknkll
to piszcie ile macie lat i czy pracujecie. ja nie jestem z moim nawet rok więc dopiero sie poznajemy i wolę kupić co lepszego rodzicom. to są właśnie nasze pierwsze święta razem.

Gość miłość sex i magia
ja w tym roku pewno wydam 100złotych , tak około...

Gość gość
Ja zazwyczaj na urodziny kupuje do 100 lub 150 zl. Na inne okazje okolo 20 do 30 to zalezy.

Gość gość
cholera ja to bym chciała też coś mu kupić ale mieszkamy razem i co chcemy to sobie kupujemy - dzieci nie mamy kasa jest i sobie nie żałujemy - ubrania mogę mu kupić ewentualnie ale z ubrań on się nie cieszy... z kosmetyków to tylko szampon i pasta do zębów - perfum też nie używa. Jakieś pomysły? Myśmy nigdy nic nie kupowali tylko w ramach świąt gdzieś jechaliśmy sobie na weekend.

Gość madziakoso
Zestawienie różnych propozycji - http://prezentmarzen.com/prezenty-na-swieta/ Ogólnie niech prezenty będą ciekawe, wyszukane, omijajcie na maxa nudę, wtedy to będzie miało sens. Bo kupowanie byle jakich prezentów po prostu mija się z celem...

Gość harbetka
Lookajcie na link z posta wyżej - sama tak zamawiałam. A szukam zawsze prezentów oryginalnych. Mój facet miał z tego serwisu okazję jazdy czołgiem. I to dopiero prawdziwy prezent ;-)