Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdkuhgvegt are

500 kcal?

Polecane posty

Gość fsdkuhgvegt are

mam zamiar do sylwestra jechac na 500 kcal i mam takie pytaniwe ile mozna przez ten cxzas schudnac ?

Gość fsdkuhgvegt are
??????????

Gość fsdkuhgvegt are
no to wykonczyc i ile schudnac? 6 kg mozliwe?

Carrie :o Ja myślałam, że Ty masz trochę oleju w głowie :o Długo masz zamiar tak ciągnąć? :(

Gość fsdkuhgvegt are
ja bardzo duzo i szybko chudne na glodowkach np ostatnio schudlam bez zadnych powrotow w ciagu tygodnia czy poltorej bo juz nie pamietam dokladnie ale jechalam wtedy na 400 kcal i ubylo mi az 10 cm w tali cholernie widocznych w biodrach 7 wiec jezeli mam sie odchudzac to tylko takimi sposobami ;p

Tydzień-półtora to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, chociaż to też nie jest zdrowe, ale półtora miesiąca? :o

Nie swiruj Perwersja. Dobrze sie czuje, normalnie funkcjonuje. Kiedys na takiej diecie schudlam 25 kilo przez 3 miesiace, ale to bylo kilka lat temu jak bylam jeszcze tucznikiem. :classic_cool:

To takie niezdrowe :( 500-700 kcal :( Aż się robię głodna jak sobie o tym pomyślę :(

To jest bardzo dobry plan!!! O ile oczywiście chcesz mieć natychmiastowy efekt jojo :) :) :) Gratuluje pomysłu!

Gość fsdkuhgvegt are
no niezle 25 w 3 miesiace ;d u mnie najgorsze jest zmusic sie z poczatku bo potem jakos leci 2-3tyg wytrzymam, ale jeszcze nigdye wiecej bo moje diety to raczej te drastyczne a 500 to i tak taka moja bardziej kaloryczna dieta i mam zamiar tak do swiat bo duzoo mi nie trzeba ale jednak jakies pare kilo ;/

Tylko ze ja wtedy cwiczylam godzine dziennie, dlatego tyle schudlam i dzieki cwiczeniom mialam jedrna skore. Teraz tez zbieram do cwiczen, ale jakos mozolnie mi to idzie :P

Gość fsdkuhgvegt are
jojo mialam kiedys jak bylam mala i glupia i zaraz po dietach rzucalam sie na slodyczne i inne smakolyki, teraz potrafie panowac nad soba bo lata praktyki specjalnego jojo nie ma ale co jakis czas kilka kilo leci w gore

Gość fsdkuhgvegt are
ja nie cwicze bo nie mam kiedy, wracam do domu codziennie o 17 i taka padnieta ze odrazu do lozka ;p no ale na miescie przynajmniej 30 minut szybkiego spacerku jest codziennie wiec jakis jednak ruch jest

Gość tak sie zastanawiam m
a po takich dietach jesli czlowiek odzywia sie racjonalnie to nie przytyje?

Gość demirro
ja na 500 kcal schudlam 30 kg w 4 miesiace.. a teraz waze 100 kg mimo ze sie nie obzeralam ,ale cale zycie 500 kcl jesc nie mozna bylo. a startowalam z 90 super, co? nie radze

Demiroo, dobrze mówisz, takie diety to głupota. Nie chce mi się rozpisywać ale ja kiedyś też się rzuciłam na takie coś, w dwa miesiące schudłam 22 kilo a potem bardzo szybko przytyłam 30...i wcale sie nie obiadałam, po prostu organizm sie domagał i sie broni przed kolejną nagłą stratą wagi i dostarczaniu tak małej ilości kalorii. Nie wspominając juz o aspektach zdrowotnych, dorobiłam się kamieni, zepsułam żołądek. Nie polecam.

Gość belle de jour28
carrie szacunek..kuźwa ja też tak chce