Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vera farmiga hujowa actress

cala prawda o Patrycji Markowskiej

Polecane posty

Gość vera farmiga hujowa actress

1. ZERO JAKIEGOKOLWIEK TALENTU - porażający brak słuchu, głosu, melodyki, rytmu, umiejętności operowania oddechem, przeponą. 2. BŁĘDY GRAMATYCZNE TEKSTÓW I ICH BEZSENS - nawet sam tytuł ostatniej płyty: "Hallo hallo" - ani to po polsku ani po angielsku. Po polski powinno brzmieć: halo, po angielsku: hello. Podobnie jak początek piosenki: "pogubiłam szlak". Szlaku nie można pogubić, można go zgubić. 3. PRYMITYWNE I PÓŁDARMOWE TELEDYSKI - np. do tej piosenki nakręcono teledysk na terenie Elektrociepłowni Bełchatów, fatalny układ kompozycyjny, niewłaściwy układ dynamiki, sprzeczności obrazowe wynikające z niewiedzy w przedmiocie horyzontaliacji optycznej. 4. i wreszcie BEZCZELNOŚC "WOKALISTKI", BRAK JAKIEGOKOLWIEK KRYTYCYZMU wobec siebie. Mam serdecznie dość takich miernot w radiu i tv, tylko dlatego, że są dziećmi znanych muzyków.

Gość Flavio Briatore 34
zgadzam się ona jest łajnem

Gość =centurion=
to samo można napisać o setkach innych "produktów" w radiu czy tv

Gość madziatttttttttttttttttttttttt
Nie ona jedna 🖐️

Nie ma to jak zazdrosne Polaczki ahh. W tekstach artystycznych nie można oceniać gramatyki, składni czy czego tam jeszcze bo to wytwór artysty a nikt tak naprawdę nie wie co miał na myśli, może być interpretowany na wiele sposobów.

Gość na dodatek rozwaliła cudzą
rodzinę :(

Gość jinem
na dodatek rozwaliła cudzą rodzinę rozumiem, ze przylozyla facetowi pistolet do glowy i powiedziala "zdjemuj gacie, robimy dzieciaka":D?

Gość LALKA1111111111111111
kancaistoporta, spadaj na drzewo. Więcej nie można do Ciebie powiedzieć, jesteś ograniczona. "Zazdrosne polaczki"( w dodatku z małej !!!)- Cię poje***, bo inaczej nie można tego nazwać. Ja Dody nie lubię, Gagi nie lubię. BIEBERA nie lubię. I co może mi wmówisz, że im zazdroszczę??