Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doris45365

Miłość uczenniy i nauczyciela

Polecane posty

Gość Doris45365

Witam! Opowiem Wam tą historię, pomijając wiele , ale nie starczyło czasu aby opowiedzieć wszystko. Pewnego dnia przyszedł do nas do szkoły nowy nauczyciel, , na początku w ogóle nie zwracałam na niego , byłmłody 10 lat starszy ode mnie .Lecz po pewnym czasie on zaczął tak jakby inaczej mnie traktować i szukać powodów by się do mnie zbliżyć, od tego czasu zaczął mnie traktować inaczej , potrafił wpatrywać sę we mnie całymi lekcjami i myślałam ze przesadzam do póki moje koleżanki nie uświadomiły mi że mu się wyraźnie podobam, nie wiem dlaczego,trawa to już około 2 lat... Często szuka pretekstu żeby ze mna porozmawiać, patrzy się na mie w taki prowokujący sposób, często się nawet oblizuje, kiiedyś nawet zauważyłam , no nie będę owijać w bawełnę poprostu stanął mu na mój widok.Wydaję mi się że przez to wszystko przez to chyba sama się w nim zakochałam. Bardziej niż uroda ujął mnie jego charakter, a potem spodobał mi się również od tej fizycznej strony. Zawsze byłam bardzo nieśmiała do chłopaków, więc tak też było w tym przypadku, ale powoli powoli... Żeby było jasne: Ten nauczyciel NIE jest żonaty, NIE jest podrywaczem - wręcz przeciwnie - jest nawet trochę nieśmiały. Od czasu kiedy go poznałam chodzę do szkoły tylko po to żeby go zobaczyć, on myślę żę również....Nie wiem co mam zrobic i co myśleć czy to może być miłość? Jestem szczęśliwa, że doznałam czegoś tak wspaniałego, i jestem w nim bardzo zakochana, z przyjemnością chodze do szkoły, tylko po to żeby go zobaczyć, ze wzajemnością... Doradzcie coś, Czy on może być we mnie zakochany?

Gość ahatifg
pogadaj z nim...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne
a w której podstawówce uczy ten gościu?

Gość LALKA1111111111111111
ALE TO JUŻ BYŁO...

Gość umyj zęby i pa pa
:)

Gość ciotka klotka.
idź do wróżki na psiej wólce

Gość Doris45365
ale ja pytam poważnie, czy nie macie uczuć...;(

Gość ..NATALA..
c.d. nastąpi.......???????????????????

Gość ciotka klotka.
wystarczy że ty ich masz, aż nadto, no i ten twój lowelas, a ile ty tak w ogóle masz lat dziecko?