Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania0000000000000000000

jestem modelką, a wy możecie mi tylko zazdrościć

Polecane posty

urody, talentu, fotogeniczności, pieniędzy i ubrań [cześć] Występuję w reklamach telewizyjnych, chodzę po wybiegu, mam podpisane kontrakty w firmach kosmetycznych, mam za sobą wiele sesji zdjęciowych do magazynów o modzie. Chodzę na imprezy i bankiety, o których wam się nawet nie śniło. Ubrania mam od najlepszych projektantów, a co najlepsze nie muszę na nie wydawać ani złotówki, bo wszystkie dostaję za darmo :D Dni spędzam na sesjach zdjęciowych, przymiarkach, kręceniu reklam, pomalowana przez najlepsze wizażystki w kraju, ubrana w mega drogie ubrania, w dodatku często podróżuję do takich miast jak Paryż, Londyn, czy Mediolan ;) A wy siedzicie ciagle na kafeterii, zakładacie jakieś głupie tematy, naprawdę, koleżanka z modellingu wysłała mi dzisiaj link do tego forum i czytając go, uśmiałam się jak nigdy :D Pozdrawiam was wszystkie, nie mogę dłużej tu siedzieć, bo idę spać - jutro muszę być wypoczęta i piękna, bez worków pod oczami, bo mam sesję zdjęciową do gazety ;)

jestes pierwsza laska ktorej posta nie doczytalem do konca... sorry ale taka prawda... :o

Gość A ona nie ma wacka
Nom możemy zazdrościć, ale zamkniesz kafeterię, i nadal będziesz tą samą nudną osobą która to wymyśliła. Pozdrawiam.

Gość ale najwspanialsze jest to
daruj sobie :P

Mowię wam, jest cudownie, biegam w półszpagatach po wybiegu a potem w zamian za kolejny kątrakt ciągne spoconą , miękąpałę Karlowi Lagerfeldowi a jego bile rytmicznie trzaskają o moje czoło.

Gość A tak w ogóle
Ale provo

Byłam modelką zrezygnowałam... to takie fajne dla Ciebie?? Podziwiam... Życie powodzenia ja mam teraz o wiele lepsze życie od twojego... uwierz... Więc się nie przechwalaj szkoda klawiatury:P Narka :P

Dziś na kolacje jadłam waciki kosmietyczne maczane w wodziem Mniam, mniam.

Gość ilona44444444444
no jezdem taka pikna że musze na forum wejść i sama sobie powiedzieć co by to przeczytać i wtedy może sama w to uwierze:)

Gość żassta
zbereznik......to ja lepsza jestem bo skupilam sie tylko na komentarzach, pomijajac oczywiscie kolejna wypowiedz autorki :)

Żeebu zachować linię, razem z Anją Rubik regularnie gramy w siatkówkę z ludzikami z żołędzi i kasztanów.

Jestem tap madl i inteligencją dorównuję Dżoanie Krupie. Czescz dżewczyny!

Gość tiriririri
hah dobre podszywy. jak chcecie to błyśniecie inteligencją;p

Gość ilona44444444444
wy żałosne gnidy nie kumacie w temacie helloł same pustaki na forum siedzą:classic_cool:

Gość xvr442tyr
ja byłam fotomodelką ;p a gdy pol roku pozniej ktos mi powiedział "jak tam fotomodeling' to płonełam ze wstydu!! jak mogłam o tym mówić, już lepiej jakbym mówiła że należę do oazy koscielnej niz fotomodelki to blachary i ciągodruty. wiele jest brzydkich. zwłaszcza na maxmodelsie. a na ulicy spotykam takie piękności, i żadna z nich pewnie nie myslala o modelingu, bo są mądre i piekne

chetnie wskoczyłbym CI tam do tego łóżka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:classic_cool:

Jutro mam sesję do gazetki "Gość niedzielny" parafii świętego Jana w Sucholaskach. Na zdjęciach będę razem z kościelnym Hieronimem prezentować najnowszy dorobek parafii - pozłacane tabernakulum.

Gość ilona44444444444
ja dziewczynom ręki nie podaję helloł te zarazki i w ogóle :O macham sobie torebeczką swą na okrągło a wy możecie mi skoczyć no poważnie mówię no:P ;):D

,,Jutro mam sesję do gazetki "Gość niedzielny" parafii świętego Jana w Sucholaskach. Na zdjęciach będę razem z kościelnym Hieronimem prezentować najnowszy dorobek parafii - pozłacane tabernakulum,, :D :D :D :classic_cool: 🖐️

Gość buraczysko ćwikłowe
Dorota ty to napisałaś? nawet się nie zdziwiłam...

Gość and I am Kate Moss
and you can lick my ass hole :P

Gość można robic komus loda
stojąc na rekach :)

Gość aha aha,.,
czesc jestem Ania nic nie place za ubrania dupka robie rozne triki mam za darmo kosmetyki najlepsze wizazystki w kraju robia mejkap ze o raju latam se wymalowana do Paryza, Londka, Mediolana projektanci i szafiarki urzadzaja mi przymiarki na bankietach od nocy do rana jem truskawki i popijam szampana za dwa lata, albo cztery lecz juz nienajswiezszej cery z ostatniego bankietu wroce do nauki alfabetu jol

Gość wcale nie koniecznie
nie masz najważniejszego - mądrości . . i raczej mieć nie będziesz .

urody, talentu, fotogeniczności, pieniędzy i ubrań Występuję w reklamach telewizyjnych, chodzę po wybiegu, mam podpisane kontrakty w firmach kosmetycznych, mam za sobą wiele sesji zdjęciowych do magazynów o modzie. Chodzę na imprezy i bankiety, o których wam się nawet nie śniło. Ubrania mam od najlepszych projektantów, a co najlepsze nie muszę na nie wydawać ani złotówki, bo wszystkie dostaję za darmo Dni spędzam na sesjach zdjęciowych, przymiarkach, kręceniu reklam, pomalowana przez najlepsze wizażystki w kraju, ubrana w mega drogie ubrania, w dodatku często podróżuję do takich miast jak Paryż, Londyn, czy Mediolan A wy siedzicie ciagle na kafeterii, zakładacie jakieś głupie tematy, naprawdę, koleżanka z modellingu wysłała mi dzisiaj link do tego forum i czytając go, uśmiałam się jak nigdy Pozdrawiam was wszystkie, nie mogę dłużej tu siedzieć, bo idę spać - jutro muszę być wypoczęta i piękna , bez worków pod oczami, bo mam sesję zdjęciową do gazety ANIA00000000000 TO TYLE U MNIE A CO U CIEBIE?