matylda20 0 Napisano Listopad 22, 2010 Jaki test wykryje ewentualna 11dniowa ciaze Chodzi mi o nazwe i nie mam na mysli badania beta HCG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Listopad 22, 2010 ?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Listopad 22, 2010 ????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Listopad 22, 2010 up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość notkonfjuzd anymor Napisano Listopad 22, 2010 my zrobilismy strumieniowy dzisiaj - pink midstream wyszło :) a wtedy kieedy nie było nie wyszło wiec mam porownanie, a po tescie badanie krwi i podparło wynik testu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Listopad 22, 2010 a jaka cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość notkonfjuzd anymor Napisano Listopad 22, 2010 15zł u mnie w aptece. ale jezeli jest to bardzo ważne dla Ciebie zrób też badanie, jest niezawodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Listopad 22, 2010 ale gdzie mozna zrobic takie badanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozwódkaaa Napisano Listopad 22, 2010 a mi 2 najlepsze testy wyszły negatywne, a synek zapierdziela po mieszkaniu jak marzenie :-D Ty nie o test pytaj tylko po kwas foliowy leć do apteki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Listopad 22, 2010 mam brac kwas jak jeszcze nie wiem czy jestem????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystkie baby są wredne Napisano Listopad 22, 2010 co widać po tekstach powyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość notkonfjuzd anymor Napisano Listopad 22, 2010 badanie krwi 30-48zł i tyle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozwódkaaa Napisano Listopad 22, 2010 kwas foliowy powinno się brac na 3 m-ce przed zajściem. piszesz jakbyś miała 12 lat. Lepiej wykup ten kwas bo jeśli jesteś zachlaną imprezowiczką o niepewnym tatusiu to dziecko niepełnosprawne nie polepszy twojej sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ruda zebra Napisano Listopad 22, 2010 "mam brac kwas jak jeszcze nie wiem czy jestem?????" tak debilko masz brać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Listopad 23, 2010 Powiem wam szczerze niedoruchane baby! nie znacie tematu to sie nie wypowiadac! a jak juz odpowiadasz to na pytanie a nie od rzeczy.. ja nie chce byc w ciazy tak jak wy wiec nie musze brac dzien dnia kwasu foliowego bo niby po co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEbilko!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izabelka www.com 0 Napisano Listopad 23, 2010 czyli co jak będziesz w ciazy to usuniesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Listopad 23, 2010 Nie a czemu mialabym to zrobic?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wi-lcia 0 Napisano Listopad 23, 2010 jak to czemu bo nie chcesz być w ciązy he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asadasfagdgdgg Napisano Listopad 23, 2010 ty za to jestes doruchana aż nadto, wiesz chociaz przez kogo? Nie ma stuprocentowego zabezpieczenia przed ciążą, każde współżycie w dni płodne może zakończyć się ciążą niezależnie od tego jakiej antykoncepcji używasz. Jeśli na dodatek zabezpieczasz sie nieudolnie - na co wskazuje zaczęty przez ciebie temat - to lepiej kup sobie ten kwas aby chociaż dziecko było zdrowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wi-lcia 0 Napisano Listopad 24, 2010 matylda20 zalozyła kolejny topik z tym samym tematem ,tylko że w jednym pyta o test który wykryje 11dniową ciązże a w drugim o 13dniowa ciąze heh to wkońcu o jaki test ci chodzi??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach