Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonecznydzienlatak

czy coś tkiego może się

Polecane posty

Gość operacje ta wyżej to se na łeb
zrób,po chuj tak ma i już ,a od kiedy to cyce są takie ważne żeby zdrowie narażać:O ale wy puste baby jesteście,nic dziwnego że co druga zdradzana i oszukiwana jest:P

Gość tutaj pomoże tylko operacja
tobie nawet operacja na łeb ani na nogi nie pomoze, jezeli tak fatalnie czuje sie w swoim ciele, cierpi jej życie rodzinne, ma złe samopoczucie to tak lepsza jest operacja niż takie zycie "Nie raz już płakałam z tego powodu" to co ma rozpaczać całe zycie?

Ja bym zaczęła do rozmowy z mężem :) Może to kompleksy przysłaniają autorce postrzeganie świata-również to jak odbiera ją własny mąż.

Gość lamka 2
Juz pewnie dostalas wiele rad, ale ja napisze co mi pomoglo. Szybko i bardzo ladnie ujędrnił, wypełnił i w koncu wypielegnowal skóre biustu krem dosc drogi ponad 100 krem Fabulous Breasts. Ponadto po jakis 3 miesiacach (2 razy dziennie masowalam, wczesniej przez zastosowaniem kremu, ale najlepiej w trakcie) masowalam takim "masażem Kasi" znajdziesz w internecie. Wtedy tez biust mi sie naturalnie ujedrnil. Powodzenia.

Gość Maxwelll31
Cycki jak z mojego najgorszego koszmaru, jesli tego nie podniesiesz chirurgicznie to zadne ujedrnianie i kremowanie wcale nie pomoze. Dlatego uwazam ze cycki przed ciaza powinny byc max do B, bo wtedy nie ma takich jaj pózniej. Male jedrne piersi sa najlepsze, pozniej tylko fajnie powiekszaja sie podczas i po ciazy, ale nie ma takich zwisow jak tutaj. W takich chwilach jak ta , patrzac na takie afrykanskie do ziemi jak na tej fotce, doceniam jedrne cycuszki swojej żonki, ktora urodzila dziecko rok temu, a cycków nie miala nigdy lepszych jak teraz. Panowie, bierzcie sobie zony z malym biustem, to pozniej nie bedziecie narazeni na take widoki u swoich.

Gość ale tu nie tylko cycki
się spaskudziły. Brzuszek też masz brzydki. Man 34 lata i w życiu nie miałam takiej flakowatej opony. Podejrzewam, że w ciąży bardzo mocno przytyłaś a później się odchudzałaś. Mam rację?

Gość on 6665656565656
ladne masz piersi . a co on myslal ze zawsze besziesz jedrne miala ? pozatym czas leczy takie sprawyu. a cycki sa dobre jak na po urodzeniu

Gość zgadzam się z tobą w zupełnośc
na każde pytanie zadane przez kobietę należy odpowiadać "ależ wyglądasz świetnie, jesteś boginią. Urodziłaś dziecko? Weź mój samochód i zamieszkaj w moim domu. To zaszczyt, że matka - polka zechciała mnie zaszczycić swoim zainteresowaniem" :D

Gość Typowy niewzruszony
o Jezusie Chrystusie, Panie Nazareński! co to kur­wa za czarnobylska mutacja?!

Gość Maxwelll31
tak, tak, ale żadna bogini nie moze miec takich obwisłych cyców!

Gość lamka 2
Stosuj ten masaz kasi, tam dziewczyna pisala, ze miala dwa wiszace placki po ciazy, a po pol roku z tego co pamietam masowania, ma jeszcze piekniejsze jak przed ciaza. Ten masaz ale regularny i dokladny pobudza hormony i naturalnie odbudowuja Ci sie biust. Ja mimo, ze jestem szczupla jeszcze schudlam i moj w sumie maly biust tez opadl. Nie dosc, ze maly, to jeszcze delikatny zwis. Wtedy zaczelam ten masaz i po 3 miesiacach mialam juz cycuszki jedrne jak nastolatka, a nastolatka juz dawno nie jestem juz jakies 24 lata ;) Wiec spróbuj naturalnego (bardzo starego jak sie okazuje) sposobu. Prysznice naprzemienne, to za malo nawet dla malych piersi.

Gość slonecznydzienlatak
Po tym co tu wyczytałam, zaczynam czuć się winna tego, że żyję. Operację rozważam od dawna, zrobiłabym to ale martwię się tym kto zajmie się moim dzieckiem gdyby coś poszło nie tak i sama wymagałabym pomocy. Poza tym mam 24 lata i chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko - i tutaj znowu pojawia się myśl - jak będę po drugim dziecku wyglądać. Chyba zupełnie przestanę przypominać nawet człowieka, bo kobietą już dawno nie jestem

Droga autorko, mam 23 lata,też karmiła dziecko,ponad rok, piersi już tez nie te, ale spokojnie,zacznij od naturalnych sposobów, tak jak pisały dziewczyny, potem zobaczymy. A brałaś może tabletki antykoncepcyjne? Ja jak brałam,to piersi były takie bardziej twarde, pełne. Aha, nie o to chodzi, że ja Ci zalecam tabletki jako sposób na piersi, nie, nie, nie, tylko ja się wtedy lepij czułam z moimi piersiami. A jeśli Twój mąż nie widziw Tobie kobiety,takiej, która go kręci, to zastanów się czy aby na pewno chcesz mieć z nim kolejne dzieci, żebyś nie była potem sflustrowaną kobietą, z 2-ką dzieci, która jest z facetem, bo musi. Zastanów się, jak chcesz pogadać możesz pisać na maila. Operację potraktuj jako ostateczność. Ściskam Cię,powodzenia.

Gość też rodziłam i karmiłam
ale mój biust wygląda jak przed ciążą. Może dlatego że nie mam zbyt dużych piersi.W ciąży powiększyły się o rozmiar,ale w zasadzie wróciły do punktu wyjścia. O biust,który jest duży przed ciążą,trzeba szczególnie dbać. A to jaki będzie efekt końcowy,czyli po ciąży i karmieniu,zależy też od cech indywidualnych takich jak jędrność skóry czy jej skłonność do rozstępów. Moja małą rada.Popracuj dodatkowo nad brzuchem ;)