Kot_na_diecie 0 Napisano Listopad 23, 2010 Cześć Dziewczyny. Miesiąc temu zgubiłam tabletki ANTY (Midiana). Dostałam okres z odstawienia. Czyli cykl trwał 15 dni. Teraz czekam na miesiączkę i czekam... A jej ani widu ani słychu. W ciązy nie jestem, ostatnio miałam usg, ginekolog wykrył torbiel fizjologiczną. Ciąży brak. Po dwóch tygodniach zrobiłam test. Ciąży brak. Więc co jest> W czwartek jestem umówiona do lekarza, ale... Co Wy o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kot_na_diecie 0 Napisano Listopad 23, 2010 Dzisiaj zrobiłam kolejny test. Jedna kreska. 39 dzień cyklu!! W czwartek idę do lekarza. Jezu, boję się :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bojabojaboja 0 Napisano Listopad 23, 2010 Kocie, myślę, że po prostu rozregulował Ci się cykl i miesiączka po prostu gdzieś tam się przesunie mocno. Jak zrobiłaś test i jest negatywny, to nie ma ciąży, koniec kropka. Także wdech wydech i już spokojnie, nic złego się nie dzieje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach