Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katalenn85

zwiazek, roznica wyksztalcenia

Polecane posty

Gość katalenn85

czesc, poznalam bardzo milego chlopaka, mamy po 25lat. Mamy duzo zainteresowan, wspolne tematy, dobrze nam sie gada etc. Ale nie wiem, co myslec, gdyz on ma tylko mature, ja mam wyzsze studia. mam powazna prace, duzo zarabiam, a on jest zwyklym pracownikiem fizycznym, wykonuje prosta nudna prace izarabia bardzo malo, wiem, ze pewnie bede odebrana jako materialistka, ale tak nie jest. Tylko, jakie perspektywy ma taka osoba, nie chce sie dalej uczyc, rozwijac, pasuje mu zwykla praca, mowi ,ze moglby nawet sprzatac. jest inteligentny ale jakby brakuje mu ambicji. nie wiem, niby jest nam dobrze, ale przeraza mnie to, bo za 1200 a tyle on zarabia ciezko utrzymac rodzine.

Gość Pola 2222
mam podobna sytuacje tzn moj facet z ktorym jestem juz 2 lata ma owszem wyksztalcenie ale pracuje za 1200 zl jako pracownik fizyczny i wychodzi z zalozenia ze to jemu starczy :O jemu to i owszem moze i starczy ale przyjdzie czas na zalozeie rodziny i co wtedy? niestety te marne 1200zl nie styknie :O

Gość Pola 2222
Żeby nie było , nie uwazam ze tylko facet powinien zarabiac i utrzymywac rodzine ale kiedy zajde w ciaze to glownie on bedzie musial utrzymac mnie i dziecko .

Gość katalenn85
ja zarabiam na reke 2500. nie chodzi mi o to, ze ma tylko mature, bo jest inteligentny, oczytani itd. Ale uwaza, ze praca to praca i 1500zl to juz ogrom kasy, poki co ma 1200zl. i nie widac, by chcial szukac lepszej pracy, nie mysli o studiach. Poza tym jest wszystko ok, ale jednak to troche dziwne, bo facet ktory chce zakladac rodzine powinien zarabiac jakos.

Gość 2500
w wieku 25 lat i ty piszesz/uważasz że to dużo????

Gość Pola 2222
katelenn Dokladnie , facet ktory chce zalozyc rodzine powinien pomyslec o tym aby poszukac lepszej pracy , tj takiej w ktorej wiecej zarobi :) A ile lat ma Twoj facet? Moj ma 29 i to mnie wlasnie przeraza :O facet w takim wieku powinien juz czegos sie dorobic albo przynajmniej miec wieksze ambicje :O Kocham go i nie chce rzucac ale nasza wspolna przyszlosc troche mnie przeraza :O

Gość katalenn85
ma 25lat, pracuje tam odkad skonczyl technikum. nie mysli by kupic swoje auto, pozycza od rodzicow lub jezdzi autobusem. i wizji na lepsza prace nie widac, jemu na tym nie zalezy, ma malo kasy, skromnie sie ubiera, mowi, ze jemu wiecej nie potrzeba.

Gość katalenn85
nikt juz nic nie doradzi?