Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka1234

Co o nim myśleć?

Polecane posty

Gość mirka1234

Hej, mam taki problem- poznałam na studiach faceta, on mi się od razu spodobał. Przegadaliśmy cały wykład, świetnie nam się rozmawiało, w dodatku powiedział że nie liczy się dla niego wygląd(ja mam kilka kg za dużo..), tego samego dnia był bardzo miły, szarmancki- jak mi kartki spadły to rzucił się by je podnieść itd, w ogóle weekend był bardzo udany. Jednak on po ok miesiącu zaczął mnie jakby olewać, w dodatku okazało się że ma dziewczynę( sprawdziłam na nk), nie wiem czy on o tym wie, że ja wiem że ma dziewczynę, chyba nie, bo w bufecie jak koleżanka powiedziała, że tylko ja nie mam chłopaka i powiedziała, że on nie ma dziewczyny to coś mogłoby z tego wyjść, to on tylko się na mnie spojrzał i jakoś dziwnie patrzył. Nie wiem co mam o tym wszystkim mysleć, ostatnio puścił do mnie oczko. Przyjaciółka, która jest z nami na roku radzi bym spróbowała go podrywać, bo może z tamtą dziewczyną to nic takiego. On tylko ze mną tak fajnie gada itd, nie wiem co już mam o tym mysleć. Strasznie mi się on podoba i chciałabym by z tego cos wyszło, ale nie wiem czy jest sens próbować... Doradźcie!

Gość andziia
że jest świnia

Gość mirka1234
Ale co to znaczy świnia? W jakim kontekście? On wogole o tej dziewczynie nie wspomina, ja też nie wiem czy oni jeszcze wogole ze sobą są. On zachowuje się czasem tak jakby chciał coś ze mną a czasem jest mu wszystko jedno. Tylko ze mną pisze smsy, choc dot one tylko zajęć, ale zawsze sms z wesołymi buzkami, sama nie wiem co juz o tym mam myslec..

Gość andziia
nie bój się, miałam tak samo, facet miał jedną w nieoficjalnym związku ,ale się jej wypierał, dosyć miałam tych kłamstw , bo o co innego miało chodzić jak nie o mój tyłek i tylko to że chciał mnie przelecieć? zakończyłam znajomość co prawda z wielkim bólem , bo zdążył mnie w sobie rozkochać i tyle go widziałam...

Gość mirka1234
Ja się niczego nie boje, chodzi mi o to, czy mam próbować go poderwać czy nie?

Gość andziia
jak chcesz później przeżywać że cię wykorzystał to czemu nie

Gość mirka1234
Ale dlaczego ma mnie zaraz wykorzystać? Zresztą ja nie idę po pierwszej czy drugiej randce zaraz z chłopakiem do łózka- bez przesady..

Gość hehe he hehehe
Nas się o to pytasz? Sama sobie zadaj to pytanie.

Gość mirka1234
Zadałam ale nie mogę się zdecydowa, bo nie wiem co mam o tym myśleć- pierwszy raz się spotykam z taką sytuacją..

Gość andziia
nie o to chodzi , ja z tamtym też nie poszłam, ale jak chcesz taką znajomość pociągnąć dalej to w końcu pójdziesz..

Gość hehe he hehehe
Gdybym wiedział, że dziewczyna z innym "to nic takiego" to bym się nie zastanawiał.

Gość andziia
ja bym tak nie potrafiła, na samą myśl że sypia z inną i jeszcze mnie okłamuje mnie skręcało dlatego zakończyłam zanim ułożył się jakiś 'związek' chociaż może wtedy by z tamtą skończył, nie byli niby razem ale i tak nie był czysty

Gość mirka1234
Ale ja nie wiem czy oni nadal ze sobą są, zresztą czemu od zaraz sypiają? Z tego co wywnioskowałam to są ze sobą od stycznia, a ona ma dopiero 20 lat, on mieszka w innym mieście tam teraz pracuje i studiuje, wątpie by ze sobą sypiali..

Gość hehe he hehehe
no nie przesadzajmy, aż tak być nie może, że dziewczyna na kogoś jeszcze

Gość mirka1234
hehe chyba nie zrozumiałeś- ten co mi się podoba mieszka w innym niż ona mieście i tam studiuje i prsacuje, i dlatego oni maja naprawde mało czasu by się spotkać, są kilka msc ze sobą i byc moze jeszcze ze soba nie sypiaja, dlatego sie zastanawiam czy on traktuje wogole ten zwiazek na powaznie..

Gość zalatuje maks naiwnoscia
Facet gra na dwa fronty, a Ty jeszcze sie nad nim zastanawiasz:o??

Gość mirka1234
Bo sie zastanawiam czy nie odbic go..

Gość andziia
taką świnie?

Gość mirka1234
Zaraz świnie, moze on juz z tamta nie chodzi- tylko nie mam jak sie tego dowiedziec..

Gość gdrgtyer
chcesz się dowartosciować grubasko, odbijając go? no ok mozesz. alee nie mysl, że będziesz całym jego światem. trzeba byc debilką, żeby liczyc na udany związek z takim facetem:o

Gość zalatuje maks naiwnoscia
Znasz faceta ponad miesiac czy dluzej, nie ludz sie:o Szuka drugiej na boku, bo rzadko jezdzi do chaty ...

Gość mirka1234
Nie wiem czy szuka drugiej, skoro ja tam nie mieszkam i nie zamierzam sie przeprowadzac, wiec nie ma jak nawet spedzic ze soba nocy... Dlatego mysle ze moze juz z tamta nie jest. Tylko co robic poderwac czy nie?

Gość mirka1234
Proszę, doradźcie mi, bo już sama nie wiem co robic..

Gość mirka1234
Czy ktoś mi cos doradzi?

a w czym mamy ci doradzić? bo nie rozumiem. chcesz żebyśmy zadecydowali za ciebie? powiedzieli ci: tak spróbuj go poderwać. raczej sama odpowiedz sobie na pytanie: co ci to da? jaki jest cel poderwania? bo moim zdaniem prędzej czy później zostaniesz jego kochanką. widziałaś konto na nk jego dziewczyny to sama sobie odpowiedz czy masz z nią szanse. przecież może być taka sytuacja że więcej stracisz niż zyskasz. zawsze możesz odczekać to sama zauważysz co się święci. i wtedy możesz działać.

Gość mirka1234
Kochanka nie zostanę bo jestem dziewicą i chce zrobic to dopiero po slubie...

Gość mirka1234
Nikt nie odpowie?

ja bym najpierw dowiedziała się więcej o tym facecie. przeprowadz małe śledztwo. może ma kogoś? może niedługo będzie ojcem? może zmienia prace? po co masz się wcinać jako ta trzecia? podejrzewam że nie potrzebne ci to? odpowiedz sobie na pytanie czy też byłabyś zadowolona jakby ktoś tobie próbował odebrać mężczyzne którego kochasz i planujesz wspólne życie? stąd moja rada. popytaj i poobserwuj. a potem zadecyduj.