Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka1234

Co o nim myśleć?

Polecane posty

Gość mirka1234
Nie mam jak i kogo zapytać, bo dopiero od niedawnqa razem studiujemy i wogóle sie poznaliśmy..

Gość Bravery nó
Jak dla mnie to z twojego opisu wynika, ze on traktuje cie najwyzej jak dobra kolezanke. A ty cos sobie uroilas :o

Gość rrllyyy?
ja bym ci radził notować,uwazać na wykładzie,bo po co na nie chodzisz w takam razie.taka moja rada.

mam takie wrażenie że żadne argumenty do ciebie nie docierają. wierzysz że to szczery facet chociaż go nie znasz. myślisz że powie ci prawde: tak mam dziewczyne, skoro widzi że jesteś nim zainteresowana? żaden zdrowy facet nie przyzna ci się. tylko go dowartościowywujesz. stracisz dla niego głowę i wystuka cię gdzieś w kącie albo w samochodzie. wybór do ciebie należy. a poza tym to facet powinien poderwać dziewczynę jeśli się mu ona podoba a nie odwrotnie. bo na dodatek wszystkiego jeszcze się ośmieszysz tak za nim ganiając i podrywając. ale zrobisz jak zechcesz. skoro jeszcze nie zdecydowałaś i nie dopuszczasz do siebie innej wersji niż twoja to idź na całość. może akurat okaże się facet w porządku i powie ci abyś sobie odpuściła bo jego serce jest już zajęte. poza tym facet będzie dla ciebie miły bo dasz skserować mu notatki, podpowiesz na egzaminie albo coś mu załatwisz na uczelni. dlatego jest miły i szarmancki aby trudniej byłoby ci odmówić. a ty wkręcasz sobie że on śni lub mysli o tobie i czeka do następnego zjazdu aby cie zobaczyć. rób co chcesz. powodzenia.

Gość mirka1234
Wcale nie mieliście racji- okazało się, na ostatnim zjezdzie, ze rozstał się z tamtą dziewczyną, ja mu tez się podobam i w dodatku jesteśmy juz parą!! Od nowego roku przeprowadzam sie do niego!!;-)