Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana87.....

BRAK 2 KRESKI

Polecane posty

Gość załamana87.....

Witajcie kochałam się z moim mężem 11 listopada (to był czas mojej owulacji) dzisiaj zrobiłam test i załamałam się nie ma drugiej kreski :( ryczę do teraz.

Gość załamana87.....
ale ja jestem w szoku !!! myślałąm że jestem... nie mogę tego zrozumieć... przecież wszystko wyliczyłam. Ehhh....

Gość gryczka
Który to cykl starań?

Gość załamana87.....
trzeci :(

Gość gość
Ja przestałam nieustannie sprawdzać co chwile i myśleć o dziecku i moment szybko zaszłam Problem tkwi w psychice mówie to z własnego doświadczenia :)

Gość gryczka
Spokojnie. Zdrowa para, starająca się o dziecko, zwykle doczeka się go po pół roku starań. A jeśli nie macie więcej niż 35 lat, to nawet do roku nie trzeba jeszcze angażować lekarza w sprawę :-p

Gość załamana87.....
trudno jest nie myśleć o tym...

Gość Adgjm
Ty sie starasz a ja wpadlam:(

Gość załamana87.....
ja mam 23 on 25 więc nie ma problemu Tylko zastanawia mnie jedno bo on lubi sobie piwkować czy to nie ma pływu na jakość nasienia?

Gość załamana87.....
wpływu*

Gość załamana87.....
Adgj wiesz właśnie jak rano zrobiłam test i zobaczyłam tylko 1 kreskę to tak sobie pomyślałam... że jest pewnie ktoś kto widzi dzisiaj tą drugą kreskę i jej nie chca a ja oddałabym za nią wszystko...

Dziewczyno nie mysl o nasieniu..O jakim kolwiek problemie z niepdlodnoscia,mozna dopiero po roku czasu myslec..Wyluzuj a zajdziesz bez problemu..Wysypiaj sie i zdrowo sie oboije odzywiajcie..Znam dziewczyny ktore staraly sie o ciaze kilka lat...

Gość mamachichi
wyluzuj, jestescie jeszcze bardzo mlodzi, i pewnie niedlugo sie doczekasz, poza tym ciesz sie teraz radosnym seksem z mezem i nie nastawiaj sie tylko na "robienie dziecka"

Gość a rycz do woli
co za infantylny dzieciorób!

Gość Adgjm
Zalamana 87..... ja zrobilam test 2 listopada i byly 2 kreski. Bylam juz u gin i jestem w ciazy. Teraz 6 tydzien. Czesto pary sie staraja o dziecko a ja ot tak jestem w ciazy.. Nie wiem dlaczego nie potrafie sie cieszyc

Gość od dobrej wróżki
a skąd wiesz, że miałaś owulacje 11 listopada?

Gość załamana87.....
Wiecie tylko zeby nikt nie pomyślał że tylko ja się nakręcam mój mąż również tylko mówi o ciązy. Czy mam jakieś objawy czy to czy tamto... ehh Boję się że jak nie zajdę to pomyśli ze jestem nic warta jako kobieta

Gość malinowamalinowa
ja 2 kreskę ujrzałam dopiero po 2 latach celowania i kochania się w dni płodne.Nie wariuj po 3 miesiącach. Co z tego, że celowałaś, czasem to nie wystarczy, myśli się, że wszystkie warunki spełnione, a ciąży i tak nie ma. Fakt, jak ktoś napisał, zdrowa para zaciąży raczej w ciągu pół roku do roku.Niektórzy nawet właśnie te 2 lata dają, jako normalny okres oczekiwania.To nie jest tak, że od razu od jednego stosunku w dni płodne zaciążysz.

Gość załamana87.....
Wyliczyłam i po obserwacji własnego ciała temperatura śluz :( zawsze mam regularne miesiaczki.

Gość Adgjm
Zalamana87..... Zycze Ci szczescia:)

Gość malinowamalinowa
Załamana, a dlaczego tak o sobie myślisz ??? Czy miara twojej wartości dla Twego męża jest to,czy zaciążysz ? Chyba nie. Zresztą to, że nie zaciążasz nie musi być Twoją winą, a męża, np. jego nasienia. Tyle że takie wnioski dopiero możesz wysnuć po roku, dwóch nieudanych starań, nie po 3 miesiącach.

Gość załamana87.....
Adjgm a Ty dlaczego się nie cieszysz będziesz samotną matką? Moze jak urodzisz będzie inaczej...

Gość malinowamalinowa
Załamana, ja też miałam i mam super regularne miesiączki i mimo to starałam się 2 lata.

Gość załamana87.....
MalinowaMalinowa wiesz w sumie masz rację ale widzę jak on by chciał ten błysk w jego oku. Ciągle wymyśla imiona i że kupi mu to tamto. I widzę rozczarowanie jak dostaję miesiączkę. Przytula i mówi że się uda następnym razem ale... nie wiem jakoś tak ten ton jego głosu Ehhh

Ton glosu-przeciez razem sie staracie i nie musi byc to Twoja wina ze nie wychodzi..:/ Widze ze facet tez troszke egoista..

Gość Adgjm
Zalamana87..... Mam chlopaka i wsparcie. Mam 18 lat i boje sie ze to za wczesnie

Gość malinowamalinowa
Załamana, nie spinajcie się tak na razie, dla Ciebie wydaje się to dziwne, 3 cykl, nie ma ciąży, ale to jest naprawdę mało. Na tym etapie dajcie sobie luz, nie myślcie tak o tym zapłodnieniu, może będzie dobrze i lada miesiąc będziesz w ciąży. Martwić to się będziesz dopiero, jak minie z rok i dalej nic.3 miesiące nie świadczą o niepłodności, naprawdę.

Gość malinowamalinowa
Adgjm - bo to tak jest, że jedni tak ot zachodzą, czy wpadają,często tego nie chcąc, a inni się starają latami i nie mogą. Masz 18 lat nic dziwnego, że masz wątpliwości, że nie umiesz się cieszyć, ja w Twoim wieku też bym miała. Ale jak masz chłopaka i wsparcie, to połowa sukcesu, będzie dobrze.Z czasem się ułoży.

Gość bezalinkaP
dziewczyno 3 cykl to jeszcze nic ja sie staram juz 2 lata więc bez paniki!!!!!!