Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana87.....

BRAK 2 KRESKI

Polecane posty

Gość malinowamalinowa
Bezalinko, w sumie większych problemów zdrowotnych nie było. Zrobiliśmy większość potrzebnych badań.Mąż miał trochę słabsze plemniki, ale nie na tyle słabe, by nie zaciążyć, ja mam regularne miesiączki. Tak ot, nie mogliśmy i już, aż nagle się udało.

Gość poleczka27
To pojedz jezcze do Chin skoro na Wegrzech juz byłaś :-) Albo ksiązkę przeczytaj i porozmawiaj o niej z Mezem bo oprócz mieszkania i samochodu to masz w głowie chyba tylko sieczkę guga gaga...3-me starań, 23 lata i załamana juz-śmiac mi sie chce, ale mieszkanie masz 70m :-) to już coś :-) gratukacje

Gość malinowamalinowa
U mnie akurat było dość późno, bo zaszłam w ciążę mając prawie 30 lat:-) Zaczęliśmy się starać , jak miałam prawie 28.:-) A gotowa na dziecko byłam tak w wieku 26-27 - w sensie, że zaczynałam o tym myśleć. W wieku 17-18 lat tak do 25 to dzieci mi jeszcze w ogóle nie były w głowie. Ale każdy inaczej dojrzewa, w innym wieku chce.

Gość załamana87.....
poleczka nie będę zwracać na Ciebie uwagi bo jesteś tak tępa że szkoda gadać. Szkoda że muszę zapieposzać na takie pustaki. Ehhh.

Gość bezalinkaP
malinowamalinowa to fajnie ze ci sie udalo to moj m tez ma slabe zolnierzyki ale mysle ze jak pojdziemy za 3 miesace do lekarza to bede lepszej jakosci no mi idzie 29 pomału

Gość załamana87.....
malinowamalinowa dokładnie każdy chce w innym wieku. Ja w sumie zaczęłam o tym myśleć jak miałam 21 lat ale wiedziałam ze to za szybko. Dorobiliśmy się czegoś zobaczyłam co nieco i teraz myślę że to dobry czas :) Moja siostra na przykład urodziła dziecko w wieku 28 lat. To wszystko zależy od osoby. :) Ale dalej będę się starać :)

Gość malinowamalinowa
Załamana, ja po 3 miesiącach starań też zaczynałam za dużo myśleć i się zastanawiać. I też już przekopywałam internet,ile czasu powinno zająć staranie się o dziecko. Potem tych miesięcy robiło się coraz więcej, a ja coraz bardziej załamana, no i potem , jak zaciążyłam, śmiałam się sama z siebie, że panikowałam po 2-3 nieudanych cykli. I żałuję, że się tak spinałam i mocno starałam, wolałabym starać się na luzie, bez tego stresu i nerwów.

Gość załamana87.....
No własnie widzę że to nie popłaca. Po prostu loooz :) moze kupię sobię jakieś zwierzątko i na razie przeleję na nie moją matczyną miłość? hehe :)

Gość bezalinkaP
załamana87..... kochana 3 cykle to naprawde jeszcze nie jest powó do obaw sdaj na luz ,nie myls tyle o tym a napewno ci sie uda zobaczysz musisz byc cierpliwa a napewno zajdxziesz pozatym jestem jeszcze młoda i bedziesz miala dzieci predzej czy pozniej

Gość poleczka27
Już się zabieram z tego forum bo coś agresywna sie robisz autorko :-) a słownictwo, fiu fiu :-) pa pa -życze ci tych kresek bo sie zameczysz bez nich

Gość malinowamalinowa
Zająć się czymś, dokładnie,wyjazd gdzieś, remont. My np w trakcie wielkiego remontu w domu zaszliśmy. Dom był ubabrany w cemencie, gruzie, non stop robota i sprzątanie i nagle ciąża:-)

Załamana, ja Ciebie doskonale rozumiem, tą twoją niecierpliwość.... ja mam już dość tej niepewności... kompletnie tego nie planowałam, a teraz siedzie i myślę. Mi by nawet ten wyjazd do Chin nie pomógł

Gość załamana87.....
Może wyjazd :) namówię go na weekend w Krakowie ;)

Gość załamana87.....
JoannaJ nie planowałaś nie rozumiem teraz napisz co się stało wyrzuć to z siebie !

generalnie, jestem po 2 stratach - ostatnia w czerwcu tego roku. Chciałam sobie odpuścić na dluższy czas może rok może więcej. A tu klops bo listopad zaczął sie beznadziejnie, przestałam uważać straciłam rachubę co do dni cyklu i kapnęłam sie dopiero po- kalendarz w łapę i liczę i nie chce być inaczej 14 DC :/ Masakra... teraz siedzę i myślę

Gość załamana87.....
A moze to własnie jest to dzieciątko które ma się urodzić? Nie załamuj się poczekaj idź do lekarza. Na pewno będzie dobrze.

Nie mam po co iść do lekarza skoro jestem w 22 dniu cyklu, a stresa mam takiego że chyba zacznę rwać włosy z głowy!

ostatnią miesiączkę miałam 8 listopada cykle mam rózne co 28 29 30 dni . 19 i 22 listopada był stosunek z wytryskiem do srodka czy mogę być w ciąży

Gość załamana87.....
ojć nie wiem mnie nie pytaj chociaż wszystko jest możliwe widzisz na moim przykładzie

Gość baracuda
bynia, jak był 'dobry strzał' , to jest taka możliwość ;) chociaż podobno zdrowe pary mają ok. 30-40% szans na zajście w ciążę , czemu tak jest - nie wiem, ale wiele odpowiedzi na swoje pytania znajdziecie na forum medycznym na www.commed.pl wejdźcie tam, to dowiecie się naprawdę sporo

kurde bardzo bym chciała chociaz nic narazie nie czuje wiem ze jest zbyt wczesnie ale niektore kobiey po prostu czuja ze sa w ciazy ja tak nie mam:)juz nie moge doczekac sie okresu a raczej jego braku

Gość załamana87.....
Cześć kochane dziewczynki :) niestety zrobiłam w dniu sopodziewanej miesiączki test i nic tylko jedna kreseczka... ehhh będziemy się jeszcze starać. A miałam nadzieję ze będą dwie ze złosci wywaliłam test (ale na początku go połamałam :-P) Chciłam zrobić mężowi prezent mikołajowy... A forum fakt bardzo przydatne. Pozdrawiam staraczki. Może rok 2011 będzie bardziej łaskawy?

Gość monika8002
zalamana zeby wynik byl pozytwny zrob test najwczesniej tydzien po terminie miesiaczki. Czyli 35.36 dniu cyklu. Wtedy bedziesz miala wynik wiarygodny. Ja zawsze robialam testy tydzien po i maialam prawidowy wynik. Obecnie w czoraj mi minal termin i wlasnie jestes w 3 tygodniu ciazy. Polecam test elektroniczny clean blue, wtedy nie patrzysz czy sa kreski czy nie tylko pisze jak byk.. Powodzenia...

Gość załamana87.....
a ten test elektroniczny clean blue jest wielokrotnego użytku?

Gość monika8002
Nie jest jednorazowy...

Gość monika8002
Nie ma ich w kazdych aptekach... Jak znalazlm je na internecie i kupilam odrazu 3 sztuki... Postaram sie znalesc Tobie ten sklep i podam Ci linka ... Bo to jest szwedzka strona... powikesz sobie Go o zobaczycz jak pisze inte gravid lub gravid i ktory tydzien..

Gość fujfujjku
ciesz sie durna,bachor cie udupi a chlop i tak bedzie korzystal z zycia,az cie zamieni,jakas ty durna i naiwna lol

Gość baracuda
monika8002, gratulacje :) ale lekarze liczą ciążę od ostatniej miesiączki, więc jesteś już w 5 tygodniu ciąży ;)