Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Azara

ZRANIONA MIŁOSC CO ROBIC BO SIE POGUBIŁAM POMOZCIE

Polecane posty

Gość Azara

Zaczne może od poczatku znamy sie z marcinem 5 lat przez pierwsze 2 lata bylismy udana para bardzo kochajaca sie po dwuch latach dzieki jego mamie zaczelo sie psuc on zaczal mnie upokarzac umawiajac sie ze mna na spotkania nie przychodzil jego rodzina i znajomi byli wazniejsi niz ja jedyne co nas laczylo to smsy i sex raz na kilka tygodni . Ja mialam ogromna pretensje do niego ze dzieki jego mamie to sie popsulo a on nie chcial tego sluchac. minely kolejbne dwa lata takiej wegetacji miedzy nami tzw zwiazek wirtualny polegajacy tylko na smsach. i nic poza tym. ja 6 miesiecy temu poznalam chlopaka ktory poprosil mnie o reke przyjelam oswiadczyny a Marcin zaczal wariowac przyznawac sie do bledow ze byl pod wplywem innych ze sie pogubil prosi mnie zebym nie wychodzila za maz pisze po nocach smsy prosi o szanse. ja nie wiem co robic z jednej strony zranil mnie bardzo ale niestety go kocham a z drugiej jest Czarek ktory poprosil mnie o reke .czy mozna wybaczyc upokorzenie ,olewanie , ignorowanie ??????????????

Gość Azara
jestem szimejlem :)