Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onamamasmutna

dziwne prężenie Pomocy

Polecane posty

Gość Onamamasmutna

witajcie nie wiem co sie dzieje moze wy wiecie coś na ten temat moja córka zaczęła od miesiaca strasznie się prężyć to znaczy ,krzyżuje nogi lub poporstu dzwiga je razem i się pręży starsznie się napina wstrzymuje oddech robi tak kilka razy potem jest cała morka;/ ale nigdy nie płacze przy tym.... ma 7.5 miesiaca .moze któraś z Was mi pomorze?

Gość knmklklknklk
moze ma napiecie miesniowe.idz do lekarza ,moj syn mial 8 mies jak zaczelismy rehabiltacje po 3 mies minelo:)

kiedy tak robi jak leży? kiedy sie ostatni raz wypróżniła? moze pokazuje swoje złości??

Gość Onamamasmutna
ona jest spokojna robi tak tylko wtedy jakleży na pleckach .... wypróżnia się normalnie bez zadnych przeszkód....

Gość Onamamasmutna
nóżki nie ma wyprostowane tylko je krzyżuje jak ugina....czasami nawet niemusi ich krzyżować poprostu sie napina ;/ jutro idziemy na wizyte do lekarza ale chcialam zobaczyć co tutaj mi powiedzą... Mała dobzre się rozwija wsyztsko ma prawidłowe wyniki moczu krwi ...bo robilismy nie dawno...starsznie przy tym stęka ale nigdy nie płacze..

Gość mamili
z twojego opisu wygląda to na onanizm niemowlęcy. Poczytaj o tym, porozmawiaj z lekarzem - to nic złego, wyrośnie :)

Gość Onamamasmutna
czytałam o tym i onanizm jets podobny dziecko niby sie drapie lub dotyka w "dole" ona poprostu moze mieć rączki nawet złożone podobnie do modlitwy.... nie wiem ..jutro lekarz okaże sie... moze jescze ktos wie coś na ten temat

Gość mamili
ja rozmawiałam w takiej sprawie z neurologiem, moja córka miała wzmożone napięcie mięśniowe, i ono nie odpowiada twojemu opisowi. A onanizm - to nic wstydliwego ani problematycznego, głowa do góry :)