Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe pytanko o ciąże

Objawy ciąży kiedy?

Polecane posty

Pytanko do kobiet, które mają większe doświadczenie w "ciążach". Jak to jest, od kiedy można zaobserwować pierwsze objawy ciąży i jakie one są najczęściej czy to może być tak że mam miesiączkę potem w dzień owulacji dojdzie do zapłodnienia i już następnej miesiączki nie mam?chce byc w ciazy jak to zrobic jak naszybciej?

"czy to może być tak że mam miesiączkę potem w dzień owulacji dojdzie do zapłodnienia i już następnej miesiączki nie mam?" no a jak moze byc inaczej? oczywiscie ze tak. pierwszą oznaką ciąży jest właśnie brak miesiaczki. później zaczynają sie odczucia indywidualne w stylu bóle i napięcie piersi, mdłości itd, ale to jest różnie - niektóre kobiety mają, niektóre wcale. a jak to zrobić jak najszybciej? nie ma na to recepty :)

pierwszy objaw ciąży to brak miesiączki w terminie. Objawy na @ będą, ale ona nie przyjdzie. w około 6tc dojdą mdłości itd.- ale nie muszą niektóre kobiety, szczególnie na forach twierdzą, że dużo wcześniej mają mdłości, chociaż to raczej psychika tak dział, bo stężenie hormonu ciążowego jest wtedy bardzo małe, a czasami nawet czują to przed zagnieżdżeniem ;) zdrowa para w każdym cyklu ma maks 30%% szans na ciążę, przy współżyciu regularnym- najlepiej co 2 dzień. Powodzenia!

Gość kareczkaaaa
małe pytanko o ciąże bierzesz sie za seks a pojevcia o tym nie masz zielonego???????

dziękuję Wam bardzo z odpowiedz, a to że nie mam pojęcia to właśnie dlatego piszę i pytam najgorsze jest własnie to czekanie na okres będzie czy nie będzie

spokojnie mam jeszcze kilka dni ale tak bardzo chcę być w ciązy że już sobie wmawiam że jej nie dostane

19

mlodziutka jestes:) nie nakrecaj sie na dzidzie bo pozniej sie zalamiesz.. napisz do mnie na gg dam ci dobra rade 12001489

Ja jestem w szóstym miesiacy ciaży i gdyby nie to, że mi brzuch roście i że nei mam okresu, to w ogóle bym nei wiedziała, ze jestem w ciazy - zero objawów. No, moze trochę częsciej sikam :-) Tak więc z tymi objawami to różnie bywa. Właśnie - nie nakręcaj sie, bo jak ktoś się bardzo stara to jest taki stres, że właśnie nie wychodzi. Ja z mężem jakoś specjanie się nie staraliśmy - po prostu lizuik, a nie jestem już najmlodsza, a i w życiu miałam różne perypetie zdrowotne, więc teoretycznie szanse na ciąże maleją. A to - niespodzianka - zastrzeliło od razu :-)

u mnie wygladalo to tak kilka dni przed okresem zauwazyla na jednej piersi zylke otoczona wokol sutka , choc nigdy nie mialam - wlasnie dlatego cos zaczelo mi swiecic :P 2 dni przed okresem myslalam ze dostane juz , przyjdzie wczesniej tak mnie brzuch bolal jak na @ dzien przed@ tak samo czulam sie jak na okres nic szczegolnego , tylko wieczorem mialam takie pragnienie , tak mi sie pic zachcialo w poniedzialek mialam miec okres, wtorek zrobilam test i 2 kreska wiec nic takiego wielkiego z moich objawow , jak na @ co miesiac :D

Gość gość
W piątek kochałam się z partnerem, miesiączkę powinnam mieć 15. A czytając, że niektore z was mają objawy po 1-3 dniach zaczęłam się obawiać. Dzisiaj z samego rana dopadł mnie ból brzucha i miałam wrażenie, że zaraz zwymiotuję. Czy coś może być na rzeczy?

Gość gość
jestem w 7 miesiacu i procz 5 kg wiecej i malego brzucha zero objawow..ciaze przechodze do tej pory idealnie cwicze plywam sprzatam zero roznicy przed ciaza a teraz, oby tak dalej:):)

Gość gość
Ja stosowałam testy owulacyjne więc wiedziałam dokładnie kiedy jest owulacja. przytulanki były dzień przed, w trakcie i dzien po owu.u mnie pierwszym objawem ciąży był ból jajnika, i biały jak farba sluz (6 DPO) :) 8 DPO zauwazyłam na obu piersiach grubą ciemną zyłę nad sutkiem ;) I 9DPO zrobiłąm test (10 ml/UI) i była bardzo jaśniutka kreseczka..potem z każdym dniem była ciemniejsza..;)