Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xzuzkax

Słuchawski Sennheiser HD 598 czy HD 595 które wybrać? POMOCY

Polecane posty

Gość xzuzkax

jw. nie wiem które z nich wybrać na prezent, o tych HD 598 znalazlam tylko 2 opinie :( rożnica w cenie w sklepach internetowych to tylko jakies 50-60 zł. Czy ktos moze ma ktores z tych sluchawek?

Gość xzuzkax
ktos pomoze ?

To generalnie bardzo dobra firma. Mam pewnie w domu i takie i takie, ale nie używam :D więc nie pomogę. To dla kogoś kto się jakoś dobrze zna i wyczuje różnicę?

Gość xzuzkax
Perwersja tak, ma byc to prezent dla chlopaka ktory zna sie napeno lepiej ode mnie, ja nie mam obecnie mozliwosci przesluchania i tych i tych dlatego pytam tutaj. Co do tych 595 to znalazlam bardzo wiele pozytywnych opinii, 598 to stosunkowo nowy model i tych opinii niestety brak :(

Gość xzuzkax
up

Gość xzuzkax
czy napradwe nikt nie pomoże?

Gość c0x
yo , moim zdaniem to to samo może te nowsze beda lepsze ale to niezauwazalnie lecz cena jest teraz ta sama , a lepiej jak dla mnie prezentuja sie te nowsze czyli hd 598 i je bym bral , a teraz gram slucham muzy i ogolnie wszystko na hd 555 i sa bardzo dobre , wygodne nawet bardzo , jest to jeden z najlepszego wyboru sluchaew sennheiser w bardzo dobrej jakosci bez konacznej pomocy wzacniacza poniewaz maja 50 omow , a powyzej 50 omow jest juz potzrebny wzmacniacz do sluchawek , pozdro .

Gość audiophil
wybierz hd 598 sa najlepsze po hd 600

Słuchawki jednak niewiele odbiegają od HD600, a biorąc pod uwagę cenę zdecydowanie warto. Aktualnie takie posiadam. Scena bardzo pojemna, dźwięk czysty, utwory bez zakłamań. Bas jest neutralny, więc raczej nie dla muzyki Techno, H-H, czy gier ;-) Tutaj krótkie porównanie: http://www.headfonia.com/hd600-and-hd598-comparison/