Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasta do zebow

ucieszylibyscie sie

Polecane posty

Gość pasta do zebow

jakbyscie dostaly w prezencie np paste do zebow i plyn do jamy ustnej? Szukam pomyslu na prezent. A ze jestem bardzo praktyczna i nie lubie kupowac pierdol to tylko takie pomysly mi do glowy wpadaja. Ja bym sie bardzo ucieszyla ;) Tylko, ze nie wiem jakich ona uzywa :O :(

Gość kozibonk
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!

Gość taa jeszcze kup mydło
i obdarowana osoba poczuje sie jak wyzwana od brudasów ,nie myjących sie wogóle /....TAKIE PREZENTY TO RYZYKO !!!

Gość Dariannaaaaa
ona nie używa żadnej, bo wkłada swoja sztuczna szczeke do szklanki

Gość pasta do zebow
Urazona, bo co? Bo uznalabys, ze uwazam, ze masz brudne zeby? To jak z kazdym innym prezentem. Jak jej kupie na przyklad balsam do ciala, to sie urazi, ze uwazam ze ma szorstkie cialo...

w dobrym tonie jest nie dawanie prezentów do higieny osobistej osoba obdarywowana może poczuc sie urazona

Gość ja z tobą pogadam;) mam
oj osoba obdarowana mogłaby się wkurzyć;) już lepiej zestaw kosmetyków do kąpieli. mniej ryzykowne

Gość pasta do zebow
no ale na takich stoiskach z prezentami to mydla sa bardzo chodliwe, pakuja je w jakies tam papiery, wstazeczki itp. I jakie to drogie... A pasta do zebow i plyn to moim zdaniem dobry prezent. Ale nie mam na mysli jakiejs tam Blenda Med oczywiscie ;)

Gość sia90
Czułabym się hmmm... niezręcznie. Pomyślałabym, że mam przykry zapach xD

ja rok temu na imieniny od ciotki dostalam plyn do plukania jamy ustnej.poczulam sie z lekka dziwnie...

Gość pasta do zebow
balsamy nie, do kapieli nie, do malowania nie, perfum nie... to juz mi sie pomysly skonczyly Przeciez misia pluszowego jej nie kupie :O Zwykle kupowalam flaszke ale jest chora i nie moze pic :O

Gość pasta do zebow
Artefakt---> Ja bym sie bardziej ucieszyla z czegos czego uzywam. Dostalam taki prezent: pasta i plyn i to byl jeden z bardziej trafionych prezentow ;) Wiec widze roznice, ze wskazaniem na ta paste ;)

Gość gość
Raczej nie :) co innego perfumy-kosmetyki (nawet dezodorant lepszy) niż pasta do zębów :o

Gość sia90
Może coś z biżuterii? Albo książkę dobrą? Ewentualnie film :P

Gość tjuż lepiej nakładkę
wibracyjną :P ale taką na palec :P albo motylka ;)

Gość pasta do zebow
tampony to sprawa indywidualna. Tak samo jak zapach. Tez nie wiadomo jaki kupic i lepiej zeby sobie sami kupowali ;) Ale pasty do zebow kazdy uzywa i dobrze jest od czasu do czasu zmieniac, jak szampon zreszta ;) Ale szampon to juz jej ostatnio kupilam...

ja mowie za siebie-nie chcialabym dostac pasty do zebow, tak samo jak nie chcialabym dostac papieru toaletowego lub plynu do mycia naczyn. taka juz pokrecona jestem

Gość pasta do zebow
z zapachod to na pewno nie!! Skad mam wiedziec jaki zapach lubi, ja sie nie znam nazapachach. Kazdemu sie podoba cos innego. Chcialam ksiazke, bo wyszla nowosc. Ale sie dowiedzialam (dzieki Bogu!!), ze kupila ja w przedsprzedazy. To odpada...

Gość nie przekonują mnie
Ale dla kogo ten prezent ma być? Ja bym się nie ucieszyła, gdybym dostała taki prezent od męża, mamy czy przyjaciółk. Ale gdybym dostała od np. dawno nie widzianej ciotki od której ostatnio dostałam dwa półmiski - skorupy, które do niczego nie pasowały i musiałam wyrzucić (Tzn. najpierw uległy kontrolowanemu "przypadkowemu" stłuczeniu), to bym nie marudziła ;)

Gość pasta do zebow
jestem Bi---> To nie wykazalabys sie kultura ;) Wypada sie cieszyc z kazdego prezentu. Ale nie chce jej cwieka zabic jakims G... Jakby mi ktos prezent kupowal to ja bym sie nie ucieszyla z zadnych zapachow, bizuterii, czy innych kosmetykow bo nie lubie. A dostawalam takie. Kazdemu sie nie dogodzi przeciez...

Gość tjuż lepiej nakładkę
pasta- no Ty se chyba żarty robisz?:D paste do zębów każdy sobie sam kurna kupuje! poza tym- pasty też mają różne 'smaki' mięty ja np. nie lubię tych 'słodkich' taki prezent jest daleko posuniętym nietaktem jeszcze rozumiem- szczoteczka do zębó w stylu 'oral b'- a taka rotacyjna... i do tego pasta...... ale pod warunkiem, że obdarowywany sam se zażyczył, tudziez jest to ktoś z najbliższej rodziny- dziecko- mąż/ żona itp. (oczywiście jeśli ktoś lubi takie prezenty dostawac i np. żona kupuje męzowi golarkę, a ten jej taką szczoteczkę:P) w każdym innym wypadku, to serio nie wypada

no dobra, Ty sie ucieszyłas. ale mało jest aż tak praktycznych ludzi. zreszta prezent moim zdaniem powinien być czymś...hm, np. czymś czego sami bysmy sobie nie kupili. na pewno wymyślisz coś innego. wy mi lepiej powiedzcie jaki symboliczny drobiazg kupić facetowi na urodziny. symboliczny bo zaraz mikołajki i świeta