Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RMFMFMFM

Wielka Kumulacja RM FM

Polecane posty

Gość RMFMFMFM

Ilu z Was gra w wielkiej kumulacji RM FM? ile ja wysyłam sms i nic...... :( myślicie,że to ściema?

Gość kumka
to nie ściema ;) wysyłaj więcej. najlepiej ze wszystkich telefonów które masz pod ręką... mamy, taty, chłopaka, dziadka i babci... tak przynajmniej ze 100 smsów tygodniowo :)

Gość RMFMFMFM
wysyłam jeszcze od kloszartów sms pod sklepem stoja i daja łącznie 1000000000 sms

Gość tralalala8576
Raczej nie sciema, kiedys z mojej miejscowosci wygral facet, podobno oni dzwonia nie na zywo tylko duzo wczesniej do kogos i pozniej to puszczaja po poludniu, ja tez wyslalam juz setki tych smsow i nic do tego z roznych numerow, rownie dobrze moga zadzwonic do kogos(bo nie dzwonia na zywo) i ktos moze powiedziec hasło a oni sie rozlacza i tyle.takze ciezko jest wygrac w ta kumulacje. tak jak w totolotka:))

Gość patrycjaaaaaaaaaaa
moja znajoma wygrala 60tysiecy ,ja po wydaniu 80zl przestalam slac

Gość RMFMFMFM
tralalala... wiesz ze tez zastanawialam sie czy nie dzwonia w innym czasie niz na zywo na antenie , kto wygrał w RMF FM kaskę? :P bez ściemy

Gość chopper
W wielkiej kumulacji w Rm Fm kłamią - nie dzwonią na żywo, jest to zgodne z regulaminem ale na antenie udają, że dzwonią na żywo i to jest niewporządku a wręcz oszustwo !!!

Gość tylko pamietajcie
jezeli nawet wygracie cos czy to z radia czy z telewizji a nie oplacacie rachunki radiowo-telewizyjnego to nici z nagrody:p :-(