Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marnie zarabiający mąż

Mój mąż mało zarabia!

Polecane posty

A ja nigdy w życiu nie pracowałam, nie jestem stworzona do ciężkiej pracy a to by mnie czekało po szkole zawodowej, nie jakaś tam praca w biurze ale w najlepszym razie jak nie praca na produkcji to praca w sklepie. Mój mąż ma 4 tysiące na miesiąc i na nic nie starcza. Fryzjera, kosmetyczna, manicure czy solarium mam raz na jakiś czas, ubrań też codziennie nie kupuje bo rachunki, bo jedzenie, mam dosyc takiego życia i męża który nie zaspokaja potrzeb swojej małżonki.

A poważnie, udzieli mi ktoś jakiejś rady, powie co dalej? Mąż jest bardzo oszczędny, rozmowy telefoniczne mu przeszkadzają, przeszkadza mu to że telewizor idzie cały dzień. Czasem ma nawet do mnie pretensje że nie ugotuje obiadu!. I robię mu to złośliwie by w końcu poszukał lepszej pracy za większe pieniądze a nie czekał aż ja coś przyniosę do domu.

Gość lekka zenada
No fakt, gdyby mial czekac az ty cos zarobisz, to by predzej zszedl, pasozycie

Nie jestem pasożytem, jestem taka jak każda kobieta. Siedzę w domu i czekam na pieniądze męża, w końcu od tego jest facet by zarobił na rodzine a nie zmuszał swoją żone byś może to bardzo ciężkiej pracy fizycznej, fizyczna robota nie dla mnie, z reszta ja się nienadaje do pracy wole się zająć domem.

Gość jghg
racja strasznie marna prowokacja ale wiesz co moze kiedys ci sie to spełni i naprawde bedize ci na wszystko brakowałao!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zielona wróżka.
Nie jestem stworzona do ciężkiej pracy - a mogę wiedzieć do czego ? Jesteś wredny pasożyt, jeśli 4 tys. to dla ciebie mało, to rusz z tronu swoją tłustą dupę, bo na razie to potrafisz jedynie wymagać.

""nie jestem stworzona do ciężkiej pracy a to by mnie czekało po szkole zawodowej, nie jakaś tam praca w biurze ale w najlepszym razie jak nie praca na produkcji to praca w sklepie"" znajdz bogatego meza albo sio do skzoły ;)

Gość Zielona wróżka.
Czemu ten mąż się z tobą jeszcze nie rozwiódł, glupia krowo !

Ja mam isc do pracy? A może mój mąż znalazł by sobie lepiej płatną prace albo jakąś drugą pracę na drugi etat by zapewnic luksusowe życie swojej żonie. Ja nie dałabym rady zapieprzac na produkcji a w sklepie to wstyd sprzedawac i praca nie jest godna takiej kobiety jak ja. Ja raczej bym się do biura nadawała.

Gość znajdz bogatszego i sie
rozwiedz

Gość 79 na 71 wzrostu
jest taki portal sympatia robisz zdjęcie swojej dupy w stringach piszesz w profilu że "jak zarabiasz tyle a tyle, (według potrzeb) to będziesz mógł mnie w tą dupe kopać lub ją lizać (według potrzeb) znajdujesz frajera rozwodzisz się z obecnym wioedziesz szczęśliwe życie dziesiec złotych za porade sie należy

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html WALENTYNKI http://allegro.pl/tarot-walentynki-odp-do-30-min-i1442476323.html

Gość ogonek wiewiórki
nie widzicie że to jakiś sfrustrowany stulejarz podszywa się pod dziunie aby wzniecić opartą na seksizmie nienawiść do kobiet? marne