Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeesdssz

mam problem blagam o pomoc

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeesdssz

staram sie od dawna o prace i znalazlam dosyc ciekawe ogloszenie, w moim miescie maja otworzyc sklep odziezowy i w ogloszeniu jest zawarte pytanie jakie zarobki by mnie satysfakcjonowaly, myslalam zeby napisac ze 1300-1400 brutto bo wiem ze takie sa teraz zarobki w sklepach odziezowych. ale nie wiem czy podac pytanie i pod tym udzielic odpowiedzi, czy odrazu odpowiedz? jak to sformuowac?

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
rdh

Gość zniechęcona... :((((
Napisz: Tylko 1400 zł mnie interwesuje.

Gość ja...........
ja nic bym nie pisała o zarobkach w odpowiedzi na ogłoszenie, po prostu wysłałabym swoje cv, co to zmieni, gdy napiszesz, że chciałabyś tyle i tyle, oni i tak dadzą tyle, ile mają dać, ja tak kiedyś powiedziałam na rozmowie kwalifikacyjnej-facet mnie wkurzał, zadawał osobiste pytania, czy mam męża dzieci, ile mąż zarabia i jak mnie zapytał o zarobki, to mu powiedziałam, że ja mogę powiedzieć 5.000 a Pan i tak mi da pewnie najniższą krajową więc nie wiem, po co to pytanie...(wiedziałam, że tyle dziewczyny tam zarabiają-sieciówka odzieżowa)

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
napisalam szanowni panstwo w nawiazaniu do oglosznia rekrutacyjnego zamieszczonego w portalu ... przesylam w zalaczeniu dokumenty aplikacyjne, oraz udziele odpowiedzi na zawarte w nim pytania. jakie zarobki miesieczne pania/pana by satysfakcjonowaly? odpowiedz: mysle ze wynagrodzenie w granicach 1400zl brutto by mnie w pelni usatysfakcjonowalo ( chociaz do konca tak nie jest) moze byc tak

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
ja wiem ale jesli zignoruje pytanie to oni moja oferte tez zignoruja, wiec juz wole odpowiedziec

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
no tak, ale wiadomo jak jest w sklepach odziezowych, wiecej nie dostaniesz

Gość komunistaaa
A później się pytają na forum czemu w tym kraju takie podłe zarobki