Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajstra1

Płeć dziecka a powiększenie piersi

Polecane posty

Gość hajstra1

Dziewczyny-jeśli mozecie podzielcie się swoimi doswiadczeniami co do bólu i powiększenia piersi a przyszłej płci dziecka. Mnie w poprzedniej ciąży piersi bolały tylko troszke i powiekszyły się minimalnie-urodziłam synka. Teraz od początku (od owulacji)są wielkie i bolesne-a to juz połowa ciąży. czy to moze świadczyć o dziewczynce?wiem,ze to gdybanie...ale czekam jak było u was:)

Gość polecam forum o ciąży
:O

Gość mrożona cegła
jak się piersi powiększą to będą bliźniaki

Gość gryczka
Bzdury. Mnie od początku ciąży bardzo bolały piersi i od razu zaczęły rosnąć. Teraz jestem w końcówce, są wielkie (choć nie bolą już teraz) i dwa niezależne usg mówią, że będzie syn.

Gość pierwsze słysze ze od wzrostu
cycków :) było wiadomo jaka będzie płeć dziecka, ale mnie strasznie bolały, szybko rosły i urodziłam dziewczynkę :)

Gość hajstra1
oczywiscie drugi wpis to podszyw:( Może wymysł, może nie...dziewczynki wydzielają inne hormonki

Gość mama Ani
Nigdy nie słyszałam by ból piersi sugerował płeć dziecka- ale nigdy nic nie wiadomo- ponoc, gdy pepek jest wypukły to bedzie chłopak- moja siostra miała od poczatku bardzo bolesne piersi a pepek płaski i urodziła chłopca- mnie tez bolały piersi- od jajeczkowania już( co zwykle nie wystepowało tylko przed samym okresem były tkliwe)- i min dlatego podejrzewałam, ze jestem w ciazy:) I mam córeczke:)

Gość mama Ani
a i z małego B- zrobiło mi sie duże D :)- teraz wrociły do normy:)

Gość hajstra1
ale to jedyne twoje dziecko?

Gość gość
mi w pierwszej ciązy powiększyły się minimalnie- syn teraz od samego początku bardzo tj 19 tyd z B do D chciałabym córkę choć najważniejsze żeby maluszek był zdrowy, połówkowe mam za dwa tyg i tak gdybam:)

Gość gość88
przy córce rosną