Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem_ w _rozpaczyyy

pomocy zawalilam 2 rok studiow

Polecane posty

zaczne od tego iz w zeszlym roku zaczelam 2 rok studiow, wszystko bylo okey zaliczylam cwiczenia z semestru zimowego jednak oblalam 2 egzaminy. Jeden udalo mi sie poprawic na 3 a drugiego niestety nie. Zalamalam sie tym wszystkim, ukrywalam to przed rodzina, klmalam ich ze na studiach jest wszystko ok. Wiem ze zrobilam zle ale balam sie o tym im powiedziec bo jak bylam mala i w mlodosci mi nauka nie szla to oni mnie bili i wyzywali. Balam sie ze moze mnie pobija i nie pozwola mi sie spotykac z chlopakiem ktorego poznalam niedawno. mam obecnie 22 lata, nie wiem co robic. Dzisiaj przyszlo pismo, udalo mi sie je przechwycic i oni nie przeczytali tego pisma, jednak moja matka juz cos podejrzewa. Powiedzialam babci o wszystkim z ktora mieszkam na parerze powiedziala ze musze skonczyc te studia i ona jak cos oplaci mi poprawianie 2 roku. Tylko ja teraz nie wiem czy nie jest za pozno?? bo przyszla lista ze mnie skreslaja z listy studentow i mam 14 dni na odwolanie od dnia dzisiejszego. Myslicie ze przyjma jak cos kase za poprawianie 2 roku?? dodam ze mam pozaliczane wszystkie cwiczenia z semstru zimowego i 1 egzamin zaliczony musialabym tylo przystapic w styczniu do tego karnego. udalo by sie jak cos zalatwic z wykladowcami abym jakims awansem zaliczyla te przedmioty??? prosze pomocy bo jestem w rozpaczy i nie wiem co robic

Gość BLU##
musisz rektorowi zrobić loda

Gość bthergerg
Uda się, tylko idź pogadaj. Najpierw z opiekunem roku :)

Gość Markowa
Uważam, że te wszystkie pytania powinnaś zadać na swojej uczelni. Nie znam się na tym, nigdy nie miałam problemów z nauką, ale wiem, że na uczelniach są normalni i wyrozumiali ludzie. Idź, pogadaj, poproś.Dobrze, że masz ewentualnie wsparcie finansowe Babci. Powodzenia życzę.

czyli uwazacie ze da sie cos zrobic w tej sytuacji??? bo ja juz sie balam ze jest koniec listopada i nie przyjma mnie spowrotem. 1 rok mam zaliczony na 2 roku w sesji zimmowej noga mi sie podwinela. Tylko bede mogla dopiero isc w czwartek bo jutro dziekanat jest nieczynny:( w dodatku mam zapalenie wirusowe ale w czwartek nawe jak bedzie ze mna zle to zaltwie to.

bo z 2 strony powinnam skonczyc ten kierunek bo nie zaczae teraz nowych studiow bo juz po rekrutacji;/ wiec dopiero bym mogla skladac papiery w przyszlym roku we wrzesniu. a jeszcze ni zabralam papierow z uczelni. Boje sie teraz rodzicow bo moj ojciec chodzi wsciekly bo matka mu caly czas truje co w tym pismie bylo.