Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kot_na_diecie

39 dzień cyklu, test negatywny.

Polecane posty

O co chodzi? Ostatnia miesiączka to miesiączka z odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Brałam Midianę. dziś mija 39 dzień a ja nadal miesiączki nie mam... Robiłam dwa testy z tygodniowym odstępem... Oba negatywne. I jaki to może mieć związek z wykrytym niedawano torbielem fizjologicznym??

Gość noreason
nie chce Cie martwic,ale mialam podobnie.po odstawieniu,gdy nie wystapila miesiaczka zrobilam test,potem lekarz,potem znowu test i dopiero przy drugiej wizycie okazalo sie,ze to ciaza 3 tydzien. takze pedz do lekarza. powodzenia

jeju, nie przesadzaj, że to przez dietę. Moja dieta nie polega na jedzeniu liścia sałaty. Kurde, boję się, że to przez ten torbiel (lekarz kazał mi się ponownie przebadać za 3 miesiące bo to niby nic groźnego)... Poza tym czytam różne fora w internecie i niektóre laski miały torbiele i własnie przez to nie miały okresu :(

No ja nie wiem jak się odchudzasz, przecież cię nie posądzam o anoreksję. Ale torbiel da się wyleczyć tylko musisz słuchać lekarza. Moja kuzynka zachorowała na zapalenie przydatków, nie leczyła tego tak jak powinna, potem doszła torbiel i jej gin powiedziała że na razie nie ma co liczyć na ciąże (jest mężatką i chce mieć dziecko)

To na pewno nie wina diety. Miesiączka zatrzymuje się przy drakońskich dietach... i dopiero po kilku miesiącach. Dopiero w czwartek mam wizytę... Nie zasnę chyba przez te dwie noce z nerwów :(

Możesz nie obrażać człowieka??? Chyba po to jest kafeteria żeby z kimś porozmawiać i dostać jakieś rady a ty odrazu od idiotek ją wyzywasz! I za co?? Trochę kultury! Ludzie!

Przecież napisałam, że idę w czwartek! Jeju, co za ludzie :| Ja czasami mam wrażenie, że tutaj ludzie wchodzą i tylko tematy o kutasach i cyckach ich interesuja. A jak ktos ma poważny problem to już tylko odpowiedz "Ty idiotko...itd" Różne opcję biorę pod uwagę. Ta Midiana to nowy lek... Teraz jak dostałam nową receptę to nawet tych tabletek nie moge kupić bo nie ma w magazynach. Może to jakis podejrzany produkt rozwalający cykle?

Wiesz co ci poradzę??? Nie denerwuj się i zakończ temat na kafee bo tu żadnej dobrej rady nie dostaniesz... Do czwartku niedaleko, wytrzymasz. Powodzenia:)

Niestety mam. Niby ciąża powinna być wykluczona bo: - 9 listopada miałam USG, - 16 listopada pierwszy test - 23 listopada (dzisiaj) drugi test. Wszystko na nie. Ja już wcześniej miałam 2 podejścia do tabletek i nigdy nie miałam problemu z miesiączkami po całkowitym odstawieniu. A generalnie miesiączki mam (miałam) jak w zegarku, co 28 dni.