Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolące piersi

karmię piersia a bol piersi

Polecane posty

Gość bolące piersi

dziewczyny moze Wy bedziecie wiedzialy co mi jest. otoz karmie piersia od kilkunastu dni a od wczoraj czuje bol-pieczenie piersi. kiedys tak pieklo jak przy pierwszym dziecku konczylam karmienie i na to mowiono ze pokarm sie przepala- a co moze mi teraz dolegac?

Gość fdeee
nie wiem co to może być, ale mnie na takie bóle pomagało masowanie pod dobrze ciepłym prysznicem. Masowałam kilka minut każdą pierś,a później schładzałam zimną wodą. Przynosiło ulgę.

Gość kjkl;kl
to niby normalne, i wiekszosc kobiet odczuwa takie ''sensacje'' polecam krem lanoline, i przykladnie lisci kapusty, no i przykladaj dziecko do piersi jak najczesciej, przy bolu bron boze nie odsuwaj piersi od dziecka , dziecko zle chwyci i bedzie cie bolalo jeszcze bardziej,

Gość bolące piersi
kurde przystawiam mala coraz czesciej,juz co godzine chce do piersi, mam wrazenie, ze mleka juz tam jest malutko :(

Gość 521
a co to znacze, ze pokarm sie "przepala"????

Gość kjkl;kl
organizm sam wie ile mleka potrzebuje dziecko, nie martw sie, moze dzidzius chce tylko possac,

Gość bolące piersi
"przepala" tak sie kiedys mowilo gdy na zyczenie mamy pokarm zanikal czyli zaprzestawala karmienia i wowczas jest bol piersi wlasnie jakby palilo sie w nich