Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzia16

straszny placz, brak snu w dzien, 2miesieczne dziecko

Polecane posty

Czesc, moje 2 miesieczna corka od pierwszego szczepienia nieustannie placze w dzien. to czesto nie jest placz a wrzask i nic nie jest jej wstanie uspokoic, ale to naprawde nic. Przy tym czesto kaszle i krztusi sie. Jest tak zmeczona ze zasypia na troche ale tylko na 5-15 min poczym znow sie budzi z krzykiem. Karmie piersia ale czesto ona nie chce wziasc nawet piersi by sie uspokoic i tak potrafi czasami nie spac wogole za dnia. ze zmeczenia pada zazwyczaj ok 21 i o dziwo przesypia cala noc czasami do 7 rano. Bywaja dni lepsze ale nie jest ich zawiele. Przed szczepieniami miala swoje godziny snu i jedzenia i nigdy nie plakala tak ze nie moglam jej uspokoic. Czy ktos moze cos zasugerowac by jej pomoc bo juz nie mam sil na ten straszny placz?

Gość hoop hop
Pierwsze szczepienie to chyba blonnica teżec krztusiec ?. wiec czasem sie zdaza , ze po szczepieniu na grype ma sie ja. wiesz ze szczepionka to nic innego ja wszczepianie dziecku bakterii wiec moze nieszczesliwym trafem dziecko ma krztusiec ? moze tez byc kolka moj synek tez miał takie problemy alr to była kokla nie spał dniami tylko płakał i krzyczał

na poczatku wydawalo mi sie ze to po szczepieniu ale to juz trwa 2,5 tygodnia a ona wyglada na zdrowa co lekarz rowniez stwierdzil. a co do kolek to czy nie troche zapozno na pierwsze kolki?

kiedys czytalam ze powiklaniem szczepienia jest trudny do ukojenia placz tzw. krzyk mozgu....