Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasna768678

czy jezeli facet nasłał by policje na kobiete to nie wyglądałoby to smiesznie?

Polecane posty

Gość smutasna768678

mam duzy problem z byłą mojego faceta, byli ze sobą 3 miesiace kiedys, nic ich szczegolnego nie łączyło, ale ją rzucił bo miała duzą wade. nie wiemy co z nia zrobic, do psychiatry jej siła nie wyslemy ani tez nie utopimy. facetka (ma 30 pare lat) co jakis czas go nachodzi w domu a potem nie chce z niego wyjsc... a on jest taki dupowaty ze nie potrafi ją za kudły wywalic z jego domu, do tego dochodzi jego mama ktora tez kiedys na nią narzekała (równiez przez tą wade) ale ta przychodziła i owineła sobie jego mame wokol palca. Mój nie potrafi sie im przeciwstawic, własnie siedzi w łazience (chyba od niedzieli) u siebie w domu, wiem bo tam dzwoniłam to jego mama i ta frajerka próbują mi od jakiegos czasu wcisnac kit ze oni nadal są razem... i kaza mi sie od jej faceta (czyli mojego ) odczepic, (wzieły mojemu komorke w dodatku najdrozsza jaka jest na rynku, niedawno ją kupił, spłaca ja jeszcze i nie moze z niej skorzystac, nie wiadomo czy mu w ogole oddadzą) nie wiem co to za idiotka ale ma nierówno pod sufitem i boje sie ze jej kiedys odbije, nawet jak moj znajdzie jakies mieszkanie, to mnie odnajdzie i mi cos zrobi a ja nie chce miec psychopatki na glowie, dąze do spokojnego zycia po to zeby nie musiec sie niczym martwic a tu takie szmacisko nie chce sie odkleic od nas. wiec czy jest dostateczny powod by dzwonic po policje?? wiem ze wszystkich jaki i policje to rozsmieszy kiedy facet nie potrafi sobie poradzic z babą ale co na to poradzic? czy nachodzenie i zabieranie cudzej własnosci jest dostatecznym powodem? i co w tym przypadku policja moze zrobic wiecej?? pomozcie bo jak tak dalej pojdzie to jestem sklonna zerwac ten związek

Gość smutasna768678
dobra ale ja nie chce go zostawiac tylko dlatego ze jest ciołkiem......

Gość smutasna768678
on potrafi sie klocic, robic awantury, powiedziałabym ze jest z natury agresywny, ale z tymi dwiema chyba nie daje rady, bo w tym wszystkim jest jego mama, ostatnio jak ta szmata nie chciała mu wyjsc z domu to uciekl do siąsiada, i tam nocował, oczywiscie wczesniej sie z nim upił

Gość smutasna768678
up