Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany235678877654

zakochałem się w rozwódce z dzieckiem

Polecane posty

Gość zakochany235678877654

i co robić?czy to dobrze?

Gość skor się zakochałeś
to w czym problem? że jest rozwódką czy że dzieciata?

Gość do offerma
ty id.... nie jedna panienka miała więcej chu... niż mężatka

Gość ewtbsb
kochaj :)

Gość kasiuleńkaaaa26
sama jestem rozwódką z dzieckiem :) Jeśli kochasz to nic nie stoi na przeszkodzie.Tylko pamiętaj musisz pokochać odrazu 2 osoby.Życie różne scenarusze pisze i kazdy ma prawo by ułożyć sobie życie.Ta kobieta jest po prześciach więc zapewne też będzie ostrożniejsza:) POWODZENIA !!!!!

Gość jmioj
nie sadze. Pamietaj, ze kobiety po rozwodzie, z dzieckiem niestety staja sie bardzo wyrachowane i szukajac partnera kieruja sie bardziej jego sytuacja materialna niz miloscia. Czesto wiaza sie z facetami, na ktorych wczesniej by nawet nie spojrzaly, bo maja kase i pozycje.

Gość Ja nie wierzę
ale sobie ludzie problemy robia innych zmartwien nie masz

Gość juz sie odkochałem
:P

Gość koalkapkp
hrabina, bo sie popluje ze smiechu, nie zrobilas tego z powodu jego pieniedzy? hahaha, i kto w to uwierzy? najpewniej cie nie chcial. a rozwodki niech sobie szukaja rozwodnikow, a nie pieprza zycie kawalerom! prawdopodobienstwo, ze sie znow nie ulozy jest wysokie, wiec szukajcie takich samych.

kasiuleńka... zapodałaś bombę teraz!!:D:D:D:D:D:D:D Że jak niby? Jak zakocham się w Tobie, to muszę pokochać też Twoje dziecko?? Ochłoń, panienko... Nie jeat to takir hop-siup, jak Ci się wydaje..;)

koalkapkp... wiesz co? na początku przeczytałem twojego nicka jako "kloaka pkp"... i nie pomyliłem się, tak myślę... że niby jak ktoś jest "po przejściach", to należy go na śmietnik wyrzucić?? Nigdy chyba nie miałaś/eś możliwości poznania takiego kogoś...

Gość kejrazol
nigdzie nie jest napisane ani nakazane, ze ktokolwiek musi pokochac nie swoje dziecko. wystarczy szacunek, zrozumienie , sympatia, moze z czasem przyjazn, ale niewiele osob potrafi szczerze kochac cudze dziecko. i nie jest to wcale przeszkoda do szczescia dla pary. ale jak mowie, szacunek, zrozumienie, dobra wola i nić sympatii.

Nie rozumiem facetów, którzy się wiążą z rozwódkami, albo dzieciatymi, ale z tego co wiem i jest mi znane, to tacy faceci to nieudacznicy, odrzutki których normalne laski nie chciały,

Gość kejrazol
zycie pisze rozne scenariusze i nie kazdy moze tkwic w zwiazku malzenskim do konca zycia. a jesli ktos mimo, ze mu zle, to nie wiem czy zasluguje na peany. wiadomo, ze decyzji o rozwodzie nie podejmuje sie pochopnie i z dnia na dzien. ale bywaja sytuacje, ze zadne negocjacje i proby reanimacji zwiazku nie przynosza efektow. wiec pozostaje tylko rozwod. nie oznacza to jednak, ze w nowym zwiazku takiego osoby beda zle funkcjonowac. albo ze rozwodnicy to osoby z jakimis spolecznymi i inni dysfunkcjami.