Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z dobrego serca ona

moj facet mnie rani

Polecane posty

Gość z dobrego serca ona

a ja jak wierna suka trwam przy nim :( bo go kocham bo nie potrafie bez niego życ, bo jestem glupia :(

Gość Dzoe Stillaci
nozem?

Gość kfadrat
też tak miałem i teraz rozwód bo ona nie kochała tylko ja jak głupi... a wtedy nie zależy tej drugiej stronie jak wie że pierwsza się stara... :-(

Gość ja też jestem blisko rozwodu
(((:classic_cool:)))

Gość jhgjhggjgjhgjhg
Znam takie jak Ty , jestes slaba , nie szanujaca sie dziewczynka o bardzo niskiej samoocenie . Szmac sie dalej z tym Twoim chloptasiem , jeszcze bedziesz przez niego plakac i to nie raz , az zacznie Cie lac . Nie pisze Ci tego aby sprawic ci przykrosc , lecz po to abys sie otrzasnela i uwierzyla w to ze jestes wartociowa osoba , ktora stac na super faceta .

Gość z dobrego serca ona
chcialabym zeby sie zmienil, zmienil swoje nawyki i przyzwyczajnia chcialabym zeby mnie przytulil.. byl czuly i delikatny :( brakuje mi tego. Jest zimnym facetem ale pomimo tego kocham go jak umiem sama nie wiem dlaczego bo w glebi serca zle mi jest z tym. Gdy pytam czy mnie kocha, nie zaprzecza.. ale jak mu wierzyc skoro nie potrafi okazac swoich uczuc, potrafi zranic slowem ? Moze jestem naiwną idiotką która dostanie po dupie i wtedy sie opamieta. Ale szkoda mi 4 lat... wspolnych chwil, za bardzo sie przywiazalam do niego. Nie chce juz szukac :(