Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tonienormalneee

czy jakis ojciec tez sie z tym spotkał?

Polecane posty

Gość tonienormalneee

mam kolegę, którego żona jest wariatką! w szoku byłam bo na własne oczy widziałam dziecko ma 2- mc a ojciec ani razu nie wziął go na ręce bo matka zabrania (boi sie że upuści), nie przebiera, nie kąpie, a najlepsze jest to,że- nie moze szybko chodzić po domu bo wiatr robi, po prostu nie moze nic, wiem,że on tez jest sobie winien powinien "uderzyć w stół" i wziąć się za to,ale z niego troche torba jest i zona sobie pozwala! żal go nam bo znajomi widzą ze się z tym męczy. o nie których sytuacjach nawet nie bedę pisać bo nie uwierzycie.

Gość ja tam taką wlasnie żoną jeste
tzn nie zabraniam mężowi kontaktów z dzieckiem, a wręcz przeciwnie, ale sobie go tak ustawiam jak mi pasuje a jak się zaczyna buntować to szybciutko mięknie. Nie rozumiem kobiet które obchodzą się ze swoimi mężami jak z jajem. Wkurzają mnie niektóre moje koleżanki które nie mogą zostać 10 minut dłużej bo maż by się zdenerwował, kupują tylko to co maż im każe i są jak niewolnice wielkiego pana męża. Jeszcze mi się nie zdarzyło żebym nie postawiła na swoim. Jak mi się coś podoba to kupuje (nie mówi o rozp. kasy tylko ze chcę niebieski dywan to biorę niebieski bo mi będzie pasował a nie czekam na pozwolenie męża czy moge kupić czy nie). Nie cierpię takich związków! Jestem zołzą- zoną i dobrze mi z tym. I mąż jak na razie też dobrze na tym wychodzi bo on ma taki charakter misiowaty i pilnuje żeby go nikt w konia nie robił! :P

Gość tonienormalneee
pytam konkretnie o wychowanie dziecka przez obojga rodziców, a nie jak żona ustawia męża:P

Oj uwierzymy, zaufaj mi. Widziałam na własne oczy takie małżeństwo. Facet zwiał córkę na ręce pierwszy raz jak mała skończyła 5 miesięcy...niestety czasami zdarzają sie takie stukniete wariatki. JAk to obejśc? Nie wiadomo. Tłumaczenie, proszenie i błaganie nic nie daje

Normalne to to nie jest zastanawiam sie nad jednym czy taka kobieta mysli tez o swoim dziecku, bo ono rowniez na tym cierpi,ale poczekaj jeszcze troche zmeczy sie ciaglym nieustannym byciem matka i odda dziecko z pocalowaniem reki:Oale szczerze Facet jest beznadziejny jesli nie potrafi po prostu wziac dziecka na rece i nie dac sobie wejsc zołzie na głowe wrrrrrrrrrrrrr

Gość tonienormalneee
to kolege uspokoję,że inne wariatki tez tak mają. Chyba czekać mu pozostało, w ogóle jędza z tego jego żony, od samego początku nikomu sie nie podobała, ale tolerowaliśmy ją ponieważ była dziewczyna naszego kolegi a nawet przyjaciela. Mógł trafić na milsza :P

Wiesz...tolerowac tolerować. Nikt nie powiedział że żonie się nagle odmieni i dopuści go do dziecka.