Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alehandra

ma to w dupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość alehandra

mam dosc myslenia o tym czy już zaszłam czy jeszcze nie, czy okres przyjdzie normalnie czy nie....mam to w dupie! ile można????? musze sie tu wyżalić...na dziś mam termin @ ale ze jej wciaz nie ma to zrobiłam test i co? i główno bo jedna krecha znowu:(((((((((((((((((((((((((((((

nie chcę CIebie nakręcać ale jedna kreska nie musi być prawdą mi wynik wyszedł 3 razy wyszedł negatywny- co prawdą nie było. pamietaj, że duzo od glowy zalezy. wiem ze nie jest latwo o tym nie myslec ale przez to sie stesujesz co moze być powodem np tego ze kres Ci sie spozni....abyś jednak wiedziała na czym stoisz polecam zrobić badanie krwi B-HCG życzę powodzenia i trzymam kciuki!

Gość alehandra
dzięki:) ehh brzuch mnie boli jak na okres, ale nie mam zadnego plamienia jak zawsze, ostatnio dziwnie swędziały mnie piersi i w ogóle jakies dziwne były i strasznie kłul mnie prawy jajnik no i się nakręciłam a to na nic....

Gość alehandra
jest_super:) a jakie ty miałas objawy?

no własnie brzuch mnie bołał tak jak na okres. i piersi bolały, no i tez czasem ale nie wiem czy to objaw byl ciazy czy po prostu tak bylo ze np przy kichaniu bolał mnie prawy jajnik.

Gość jaka_jaka
a piersi bolały cie jakos inaczej?jakos specjalnie?no i kiedy się dowiedziałaś ze to ciąża?

okres mi sie spoźniłam i w 32 dniu cyklu zrobilam test wyszly dwie kreski, na drugi dzien potwierdzilo to badanie krwi. a piersi bolaly zazwyczaj tak jak przed okresem, ale z każdym dniem jakby bardziej. teraz np nie mogę leżeć na brzuchu za bardzo bo bolą.

Gość alehandra
ehh gratuluje ci serdecznie:)

Gość alehandra
nie dziekuję;) a powiedz mi jeszcze: bóle brzucha miałas takie normalne okresowe jakbyś zaraz miała dostac@?

tak, dosłownie jakbym "własnie dostawała", a że zawsze bardzo podczas @ boli mnie brzuch to raz bylo tak ze jak tylko czulam ze cos nie tak to wziełam no spe no i troche przeszło. i teraz tez tak pobolewa czasami a zwlaszcza jak zrobie siku. ( nie wiem czemu tak jest)

Gość alehandra
hmm no to zobaczymy czy @ mnie dopadnie;) dzięki za odpis:)

nie wiem czy uda mi się znaleźć poźniej ten temat, więc w razie czego możesz pisać na gg 1273826. życzę powodzenia!!

Gość alehandra
no i jest @ ale jakos tak malutko, bardzo malutko ale to nei plamienie...czy pomimo tego mozliwa jest ciaza?

nie chcę Ci nakręcać ale tak, pomimo plamienia- pozornego okresu może być ciążą.... zróbc test krwi i bedziesz wiedziała.

Gość alehadra
okres mi sie rozkrecił wiec...:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość Mania_20
ja jak zaszłam w ciaże to miałam okres :) ale tylko pierwszy miesiąc test byl negatywny ale pobranie krwi były pozytywne :)

Gość alehandra
no ale chyba nie miałaś takiego normalnego obfitego okresu co?

Gość alehandra
co pozostałe na to?