Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama z de

To co sie dzieje w gminach to istny burdel

Polecane posty

Właśnie dostałam telefon od kuzynki z prośba o pomoc bo dostała telefon z urzędu gminy że jutrzejsze zasiłki rodzinne zostaja wstrzymane... jestem ciekawa bo nie orientuje się czy wogle opieka społeczna ma takie prawo wstrzymac zasiłek rodzinny? Najlepsze jest to że sytacja dzieje się na pare dni przed drugą turą wyborów na wójta... do tego okazało się ,że obecny wójt zostawia gmine z długiem w wysokości 2,5mln złotych... w głowie się nie mieści co się dzieje w tym popieprzonym kraju

Gość Edmunt Pipa
jesteśmy w UE mamy liberalizm , demokracje i dobrobyt , i takie robienie z siebie dziadówy nie przystoi obywatelom UE zresztą żebractwo jest karalne i slusznie!

Perwersja tu nie chodzi o mnie bo ja zasiłków w Pl nie pobieram ale czemu dopuszcza sie takie sytuacje czy to naprawde jest normalne kobieta jest wdową ma troje malych dzieci przedszkola nie ma pracy nie ma więc żyje jak wiel ludzi na Mazurach z zasiłków czy naprawde mogą jej to odebrac? bo jakiś biurokrat narobił długów od cholery?

Edmund Pipa o co chodzi bo nie za bradzo rozumiem?? Przeciez Nie prosze nikogo o pomoc tylko pytam się czy to jest zgodne z prawem..

Dostali socjalną bo nie miał lat pracy to był młody facet maiła nie całe 30 lat i więcej robił na czarno niż legalnie i własnie wszystkie zasiłki zostały wstrzymane rodzinne okresowy i renta socjalna w sumie miała dostac 1400złotych nie dostanie nic

Gość nie wiem czy mogą wstrzymać
ale dziwi mnie, że urząd gminy dzwoni do ludzi i informuje ich telefonicznie: nie spotkałam się z czymś takim. To do każdego, kto przyjmuje ten zasiłek dzwonili? A jak ktoś nie ma telefonu?

za to musisz byc strasznie irytujacą osobą To mała gmina więc powiadomic mieszkanców nie problem ...