Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serda12345

może wy wiecie dlaczego?

Polecane posty

Gość serda12345

Od jakiegoś czasu po współżyciu, boli mnie bardzo podbrzusze. W ciągu ost 2 mcy zaczęłam jedną pracę , odeszłam bo dostałam lepsza. Jednak dużo bardziej odpowiedzialna, przez co jest masę stresu, do tego zaczęłam studia zaoczne, i zamieszkałam z narzeczonym. masę zmian, nowości życie na wysokich obrotach. wyjeżdżam z domu o 6.20 wracam ok 18, o obiedzie nie ma mowy. ok. dwa posiłki dziennie. głodna nie chodzę. zawsze przed okresem bolały mnie piersi teraz nic. zawsze mam syfki przed okresem na buzi-teraz też. w tym miesiącu współżyliśmy tylko kilka razy, zabezpieczaliśmy się prezerwatywami. okres dostaję tak w 30 lub 31 dniu dziś jest 33 i nic. wiem takich temató są setki, ale proszę o wypowiedzi konkretne... Jestem osobą dość panikującą, wszystkim się przejmuję, martwię. Mój N twierdzi, że to na pewno stres z związku z tyloma zmianami... a wy co myślicie? piszę tu bo na antykoncepcji nikogo nie ma

Gość wsdferewrw
stres

Gość asiucha 38584
Najlepiej zrob test ciazowy po co sie tak stresowac i bedziesz wiedziała jak to nie ciaza to wtedy zastanawiaj sie co jest przyczyna...

To stres. A co do bólu podbrzusza, to może właśnie boli przed zbliżającą się miesiączką:) A piersi pewnie też nei zawsze bolały tylko akurat teraz tak Ci się wydaje. Prezerwatywa to dobre zabezpieczenie. Im bardziej się stresujesz, tym bardziej może się spóźniać okres, więc zrób sobie jakąś małą przyjemność, gorąca kąpiel z winkiem i coś smacznego na kolację i będzie dobrze ;)

Gość serda12345
dzięki , a jeszcze pozwolę sobie się Was zapytać a czemu po współzyciu boli mnie i wychodzi mi kiszka stolcowa?

Gość serda12345
Dziękuję za konkretne odpowiedzi. Już się mniej stresuję, widocznie mojemu organizmowi nie podoba się tyle zmian na raz :). Noszę długie włosy, i teraz zaczęły troszkę wypadać. Może ma to wszystko jakieś powiązanie :) dzięki jeszcze raz, postaram się nie stresować - i czekam na @

moze idz do lekarza. to moze byc stres, a moze masz problemy hormonalne? chociaz od tego drugiego chyba nie czulabys bolu tylko podczas sekszenia? tak czy tak lepiej idz na badanie

Gość serda12345
przyszedł @ !!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D wyluzowałąm się i przyszedł :D ale jednak te bóle nie są normalne.... muszę wybrać się na badanie, bo aż wstyd jak to zaniedbałam...