Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wykształciucha

Jak namówić męża do ...

Polecane posty

Gość Wykształciucha

Witam, mam następujący może nie problem, ale ... mój facet nie ma ambicji. Jest facetem piekielnie inteligentnym oraz mądrym (można z nim o wszystkim porozmawiać), ma dużo zainteresowań, ale ... nie ukończył żadnych studiów. Studiował 2 lata i rzucił studia. Jeden rok zdał (na politechnice), a nie mógł drugiego. Poznaliśmy się na studiach i myślałam, że to koniec z nami. Ale on sobie jakoś poradził, założył swój interes, finansowo pewnie dobrze na tym wyszedł. Ale ... wiem, że to głupie ... ale chciałabym, żeby ukończył studia. Ja mam wyższe wykształcenie, skończyłam porządne studia. Słyszałam, że moi znajomi się z niego podśmiewali, że studiów nie umiał skończyć ... głupie to uwagi, bo radzi sobie w życiu lepiej od nich. Chciałabym jednak, żeby skończył coś ... przecież on jest mądry i sobie poradziłby. Jak go do tego zachęcić?

Gość och przestan
co Ty taka do przodu jestes.Nie ma checi to jego sprawa.Ja kieys zachce to skonczy. Jak Ci zle z nim, droga wolna do wyksztalciucha.

Gość 234222222
wiekszosc milionerowa osiagnela sukces przerywajac studia - kto wie, niektorzy zapewne tylko dlatego:p http://infobot.pl/r/1Sns