Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merges

Czy ciężko jest znaleźć kobietę tylko dla seksu ?

Polecane posty

Gość Merges
ojdwo to umawiasz się chyba stronach z prostytutakami A nie dziewczynami które szukają seksu bez zoobowiązań Tego typu oferty z netu to właśnie ryzyko pasztetu, nie warto

Gość niechsekazdyrobicosechce
ojdwo- nie obrazilam sie;)

Marzycielka nie :D Swoje marzenia staram się realizować :p ;) A teraz już się pożegnam :) Dobranoc! 🖐️

Gość Merges
21:30 Cięzki dzień ? Dobranoc

ryzyko pasztetu jest zawsze :P a takie laski ktore daja za darmo to chyba w wiekszosci pasztety mi sie wydaje bo jak laska zadbnana itp to woli ustawionego goscia z klasa i kasa a tacy na czatach darmowego seksu nie szukaja

Gość Merges
No, ja nie :P

Gość ojdwo
nie, nie na stronach z prostytutkami, ale już zrezygnowałem z tego typu poszukiwań. Ostatnio nawiązywałem znajomości w klubach. Ale tu też jest duże ryzyko trafienia na prostytutkę (szczególnie, jak więcej wypijesz i masz więcej gotówki)

Gość Merges
niechsekazdyrobicosechce Wiesz co nie obraź się ale Dajesz dupy za kasę z żonatym facetem po 40, proszę Cię Masz pokrzywioną psychikę i dopisujesz do swojego kurestwa jaką ideologię. "Za darmo nie daję. Te co za darmo dają to jakieś nic nie warte pasztety." Powiem Ci że świat jest trochę inny a seks na zasadzie prostytucji trochę inaczej wygląda, zarabiasz swoją dupą, to nie to samo co seks bo mnie ktoś pociąga

Gość Merges
"A kto mówi, że idę spać?" Czyli Perwersjo przenosisz się do innego temtu :P ?

Gość Perwersja jedną nogą w kuchni
Kolację trzeba mężowi zrobić :p

Gość ojdwo
Wiesz Merges - spotkałem się z takimi dziewczynami i chyba nie ma zasad. Niektóre rzeczywiście chcą po prostu zarobić, a inne są pogubione bądź wariatkami (taką spotkałem) ;-) Ale zgadzam się, że najlepiej bez kasy

Gość Merges
"Kolację trzeba mężowi zrobić" No tak w końcu potem będzie małe co nie co bez nudnych pieszczot :P

ja nie napisalam ze to co daja za darmo to nic nie warte pasztety wiec nie przeinaczaj. Po prostu taka prawda ze jak dziewczyna chce dawac bez zobowiazan to woli pojsc z facetem ktory ma wlasna firme i pojezdzic Mercedesem a nie gzic sie z mleczarzem na tylnim siedzeniu Tico. seks bez zobowiazan za kase czy tez bez niej to tez kure stwo a Ty sie bulwersujesz bo nie stac cie na sponsoring. jak tak gardzisz frywolnymi laskami to znajdz sobie pozadna panne tylko ze taka bez zobowiazan nie da. ps. masz racje- co innego dac dla kasy a co innego pojsc z kims kto sie podoba. ja mam to szczescie ze chodze z tym ktory mi sie podoba i jeszcze mam z tego kase:)

Gość Merges
ps. masz racje- co innego dac dla kasy a co innego pojsc z kims kto sie podoba. ja mam to szczescie ze chodze z tym ktory mi sie podoba i jeszcze mam z tego kase no popatrz jaka Ty szczęściara :D Słuchaj jak znajdziesz gdzieś z pomiędzy tych banknotów które Ci ten Pan zostawia swoją godność to się zgłoś. Wiesz możesz zachwalać swój biznes i sposób na życie, ale gdzieś z pomiędzy tego wylatuje zapach niskiego poczucia wartości i problemów z psychiką.

moze i masz racje- ja swojej psychiki raczej sama obiektywnie nie ocenie ale zapewniam Ci ze dziewczyna ktora pojdzie z byle chlopakiem na niezobowizujacy seks tez raczej wysokiego poczucia wartosci nie ma ;) no i...czy jestes pewny ze z Toba tez wszystko ok skoro zadales na forum takie a nie inne pytanie? Dobranoc:)

Gość Merges
a za 320 byś mi obciągnęła?

jesli zarabiasz ok 30tys na miesiac, zaakceptuje Cie po rozmowie wstepnej i spotkaniu oko w oko to moze obciagne Ci za 400 pod warunkiem ze w przeciagu miesiaca wydasz na mnie 5tys tak jak on:) Szukaj takiej ktora Ci obciagnie za 1zl...oj sorki- za darmo... ciekawe jaka bedzie ladna:) lece bo zasypiam dobranoc

Gość Merges
Zadałem takie a nie inne pytanie na forum bo miałem do tego prawo to raz. Jeżeli na podstawie pytanie wyciągnęłaś swoją ocenę na temat mojej wartości, przystojności to Twój problem, tez już to pisałem. W Twoich oczach jestem przeciętniakiem Ty w moich (...) w każdym razie jesteś dziewczyną która się w życiu pogubiła. No też to rozumiem. Zadałem pytanie bo chciałem wiedzieć co siedzi w głowach dziewczyn. I znalazłem opinie że rzadko która dziewczyna chce takiego seksu bo duża ilość ma tendencje do zakochiwania się oraz margines: sponsoring a to już swoją drogą są zoobowiązania bo jak Ci nie zapłacę to się będziesz domagać kasy :P Pytałem Bo chciałem wiedzieć co naprawdę myślą dziewczyny. Ni chce wyciągać aż takich wniosków na podstawie kilku wypowiedzi na kafe, ale oznacza to jedno. Że seks bez zoobowiązań większości sprowadza się do cwaniactwa, ranienienia i zakręcenia kobietą tak by cel ten osiągnąć(W każdym razie w tym przypadku cel uświęca środki )Trzeba tylko wiedzieć czy chcę się ponosić dla seksu tę czarną stronę. pytasz się czemu muszę pytać a nie wiem tego z własnego doświadczenia, a skąd wiesz że nie wiem...

Gość Merges
niechsekazdyrobicosechce, nie chcę Cie martwić ale pytanie o obciąganie było podszywem. Nie potrzebuje Twojego cennika

Gość SIALALALA TYryry
Oczywiscie ze ciezko. Kobiety najczesciej nie potrafia nie laczyc seksu z jakim kolwiek uczuciem. To powiedziawszy..sama od ponad 8 miesiecy sypiam z facetem ,czysty seks. Spotykamy sie , jest niesamowicie.Radze Nie angazowac sie w to. Moj ''kochanek'' czesto zapraszal mnie na kolacje ,wino ..rozmawialismy godzinami .Uwielbiam jego towarzystwo,potrafi rozbawic mnie do lez, czasami chodzilismy na imprezy i wtedy powstal problem. Czulam sie z nim zwiazana emocjonalnie, ze to nie byl tylko czysty seks.Potrafilismy spedzic 2 dni w lozku ..smiejac sie i rewelacyjnie sie bawic.. W takiej sytuacji radze zrobic to co ja aktualnie robie- Darowac sobie kolacje i inne powodujace przywiaznie pierdoly i odrazu przejsc do rzeczy i nie zostawac na noc! taki glupi gest jak przytulenie sie..albo co gorsza trzymanie za reke czy buzi na dobranoc..powoduja ze kobieta zaczyna myslec ze a moze jednak cos z tego wyjdzie..

Gość otóż są .......
ja jestem w takim układzie już ponad rok .... Niemogę sie nawet z tego uwolnić - pewnie przez emocjonalne przywiązanie .... On chciał związku a ja zaproponowałam coś bez zobowiązań ... i teraz też mu to odpowiada. ale to nie na dłuższą metę ....

Gość mily 25
moze wie ktoś gdzie mozna soptkac Pania sponsorke moge byc na wyłączność tylko prosze konkrety