Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merges

Czy ciężko jest znaleźć kobietę tylko dla seksu ?

Polecane posty

Gość Merges

Ciężko jest znaleźć kobietę tylko dla seksu ? Nie interesował by mnie związek, zakochiwania się, po prostu czysty seks. Oczywiście do siebie trzeba by czuć jakąś tam sympatię , ale to też raczej tylko w ramach poczucia bezpieczeństwa i ogólnego swobodnego się czucia wobec siebie. Co sądzicie ?

Gość Facecik24-warm-maz
oj zgadzam się

Gość Merges
W sumie mało wyczerpujące odpowiedzi :P

Gość kaśka898
Facecik24-warm-maz= skad dokladnie?

Gość Merges
Okazało się, że kolega ma podobne problemy do mnie więc zwarliśmy szeregi, połączyliśmy siły i zostaliśmy parą. Żadnych uczuć i zakochiwania się. Czysty seks i poczucie bezpieczeństwa :) A lodzika nauczyłem się w trymiga :)

Gość Merges
Haha newet mnie rozbawił Twój podszyw podszywaczu :P

Niewiele jest kobiet, które chcą tylko seksu i się do tego przyznają. Tobie autorze może być trochę łatwiej, bo zakładasz okres "chodzenia" i polubienie się. W takim wypadku szanse się nieco zwiększją. Facet24.... raczej nie znajdzie, a już na pewno nie na kafe :p

Gość Facecik24-warm-maz
Kaśka...pewna malownicza miejscowość niedaleko olsztyna a ty?

Gość An-ee
Coz, ja chcialam tylko sexu i juz 3 lata sie nie moge uwolnic od tego faceta... Wam mezczyzni trudno dogodzic... :P

Gość kaśka898
ja do olsztyna mam jakies 60 km

"Coz, ja chcialam tylko sexu i juz 3 lata sie nie moge uwolnic od tego faceta... " Za dobra jesteś :p

Gość Merges
Ja nie szukma takiej kobiety, nie ogłaszam się na kafe. Ja się tylko pytam czy w realu ciężko znaleźć taką kobietę Taką która nie będzie oczekiwać związku. Będzie sęe chciała pieprzyć dla samego pieprzenia :) Taką z która można by realizować swoje fantazje mówić o nich na wzajem.

Gość Facecik24-warm-maz
a czemu kaśka pytasz/?jakiś cel maszwtym?:D a może pragnienie?:)

Gość An-ee
Nie jestem dobra, jestem wredna jedza :p

Gość marzycielkaaa675675
Marges wątpie zeby kobieta była zainteresowana tylko seksem, toteż niee wykluczam ze nie ma takich pań.. większość raczej pragie zwiąsku i poczucia stabilizacji, kobiety chcą stałego partnera i "oparcia" na swoim partnerze... odrazu mówie ze to moje zdanie, chetnie poczytam wypowiedzi innych ;)

Gość Merges
"Najszybciej niedopieszczona mężatka" Przecież nie napisze sobie na czole: "Szukam niedopieszczonej mężatki" :D

Gość kaśka898
a tak przypadkiem znalazlam sie na tym topiku i na nick zerknelam -to i pytam

Gość Facecik24-warm-maz
a to szkoda:Dmyślałem że znajdziemy wspólne tematy;)

Ja tylko mówię wśród jakiego targetu znajdziesz taką, która będzie chciała tylko pieprzenia :D ;) ale pamiętaj o jednym-kobiety to "tylko" kobiety, i nawet jeśli taka ona sobie założy na początku, że to tylko seks, że bez zobowiązań i że się nie zaangażuje, to po miesiącu, trzech, pół roku takiego seksu bez zobowiązań, może się okazać, że się zakochała.

Gość An-ee
Ewentualnie wsrod pan ktore spisaly panow na straty i niespecjalnie czegos od nich oczekuja :P

Gość dokladnie i nie ze powie
ale zaczna sie fochy i zazdrosc chociazby

Gość Merges
W sumie fajnie Mam szukać wśród -niedopieszczonych mężatek -kobiet które uważają, że po facetach nie można się nic spodziewać (żeby tylko się w seksie nie zawiodło skoro "nic" :P) Jeszcze jakaś ciekawa grupa ? :D Bibliotekarki które nie maja czasu ? Wstydliwe ? Nie żebym miał coś do wstydliwych :)

"Wstydliwe ? Nie żebym miał coś do wstydliwych" Myślę, że na to nie ma reguły :D Ja jestem raczej wstydliwa i nieśmiała, ale mogą się też znaleźć takie, u których ta wstydliwość jest połączona z pruderią ;)

Gość ojdwo
ciężko, bo zawsze czegoś potem chcą. Łatwiej nawiązuje się jednorazowe znajomości ;-)

Gość Merges
raz już prawie miałem taką dziewczynę, nastawioną wyłącznie na uciechy seksualne. Dlaczego piszę prawie...otóż kiedy zaprosiłem ją do siebie, weszła do mojego pokoju, zobaczyła na ścianie tablicę, do której poprzyczepiałem szpileczkami swoją kolekcję zasuszonych napletków, pochodzących z obrzezanych penisów afrykańskich wojowników. Dama się przestraszyła i uciekła :(

Gość Merges
Czyli z wypowiedzi mam wnioskować z wypowiedzi że jeśli seks bez zobowiązań, to tylko na raz ? :) No ale co jeśli było dobrze nie można tego powtórzyć ? :P